47 thoughts on “VIRAL Lelaki DITAH4N Dalam Masjid, RUPANYA Ini Berita Sebenar.

  1. Saya yang baju biru gelap kalau perasan…😂shock juga lah sbb die kne tahan…jemaah lain mmg dah report dah abg baju hijau ni…selalu sgt dtg bwk something yg tajam dan ganggu solat di masjid…

    1. @MAK koHIJO kompom la, pak karim kn nk jadi pengerusi dari dulu lgi, tpi borang pon kne sorok..🤣🤣
      Naiya pak karim

    1. Media semasa malaysia kita ramai yg berbohong.. X perlu lah kita nk percaya kpd sosial media tentang isu semasa d malaysia skrg.. Mereka ini telah banyak nembohong warga kita skrg ni.. Terlalu banyak dengan permainan sehinggakan mereka lupa akan rakyat malaysia yg telah ramaibskrg ni tahu tentang ini.. Hahahaha media. Oh media

  2. Tak tau nak katalah.Dalam keadaan sekarang ni , macam-macam kes berkaitan dan saling berkaitan. Bukan sekadar penagih dadah yang tention, orang yang sihat pun turun terkesan. Bersabarlah ya…

    1. @unut chek lol takkan la polis tu tak bukak kasut bro . Pdahal polis tu tau je masjid tu tempat ibadat suci umat Islam. Tgk la betul2 pd kaki Abg polis tu ha

  3. Sejarah hitam seseorang memungkinkan byk perkara yg negatif dari sekeliling terutama soal keselamatan awam…terutama yg melibatkan jenayah dan dadah.

    1. Mereka perlu sokongan dan kita sendiri pun banyak melakukan dosa….tak tahu pengakhiran kita macamana, ALLAH SWT Maha Mengetahui.

    2. Sy sokong bang …mungkin bengang dengan keadaan sekeliling yg mmbuatkan die bertindak sedemikian ..dunia ……

    3. Saya lg hormat manusia y mengaku dan terang terang melakukan kesalahn…..kita tahu mereka bersikap sdemikian…..berbanding kebanyakan manusia y berlagak baik, smart, bijak pandai,bertai,beruniform inilah d kalangan manusia y paling marabahaya seperti ular…..

  4. Ahhh, siapa hari tu fiknah polis pergi minta maaf sekarang 😂 hari raya ada lagi

    1. Bak kata org “klau x tau cerita sebenar jgn buat pala tau”
      -random person internet-
      edited: kata2 ikhlas untuk netizen yg beli hp pkai otak..🤣

  5. Musim pkp ni ramai yg stress .. mudah2an Allah permudahkan segala urusan kita semua .. tetap dlm Iman dan takwa . Aaminn .

    1. stress pun tak kan bawa PISAU che’adek oooooi ……….. ada 2 kes JENAYAH lampau FAHAM !

  6. Walaupun dia macam tu kadang2 rasa kesian dgan orang macam ni mungkin dia ada masalah masa dia kecik2 asyik2 dgan gejala sosial atau dihina sampai jadi macam tu hai lahh tak tau nak cakap macam mana semoga diberi hidayah dan dipermudahkan segala urusannya ……aaamiin

    1. Sy setuju sangat…pengalaman Sy…Sy d prank sampai dibuka semua aib oleh orang terdekat..kakak,rakan sekerja, kawan kawan…tapi Sayang mereka pun sudah Tak boleh lepas dari sy .

  7. perkara sedih dalam islam adalah bertopeng islam dan siap buat bukan2 untuk menjatuhkan imej islam dan undang undang islam

  8. Fikir Yg Baik2, Dia Brdoa Supaya Giliran Vaksin Dia Di Percepatkan… Esok Buka My Sejahtera, Tgk Tarikh Suntikan 2025 😂😂😂

  9. Salam Dan ASTAGHFIRULLAH AL-ADZIM NAUDZUBILLAH MIN DZALIK BISMILLAH SEMOGA DI BERIKAN PETUNJUK HIDAYAH TAUBAT AAMIIN TAHNIAH PDRM MENYELESAIKAN DENGAN BAIK HARAP ADA KEINSAFAN DI DALAM DIRI BELIAU.TABIK PDRM

  10. Perkara yang lelaki buat tu cuma merisaukan semua orang mungkin sebab tu polis datang kot lah

  11. jangan lupa selawat guys : Allahumma Sholli ‘ Ala Saiyidina muhammad Wa’ Ala Ali Saiyidina Muhammad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *