39 thoughts on “USTAZAH INI BONGKAR SIKAP SEBENAR & KISAH SILAM USTAZ EBIT LEW YANG BUAT RAMAI TAK SANGKA!

  1. Terpulanglah kalau ada yang nak benci ustaz Ebit. Kita pula menyokong. Semoga Ustaz Ebit Lew dimurahkan rezeki. Amin ya Allah

    1. Salah tu Tak kisah la siapa pun dia. Jgn taksub pada seseorang ingat tu. ingat perinsip kebenaran adalah sebenar sebenarnya 👍🏻👍🏻

    1. yg ahli parlimen semua gi mna ye..time nk mgundi bru keluar jmpa rakyat..ceruk kmpg mna je x msk..🤫🤫

    2. yg ahli parlimen semua gi mna ye..time nk mgundi bru keluar jmpa rakyat..ceruk kmpg mna je x msk..🤫🤫

  2. Alhamdulillah terima kasih Allah hantar insan yg berhati mulia ini. Selamat kan lah ustaz ni dari hasad dengki manusia yg berhati hitam.aamiin.

  3. Semoga Yang unlike vdio ni d murahkan rezekinya, mendpat kerberkatan hidup, d bri hidaya dan pentunjuk agar mereka ini ad brsama kita smua di dalam kalangan orang2 briman di hari akhirat kelak nanti.. amin

  4. Alhamdulillah Ustaz Ebit Liew dapat dijadikan sebagai contoh teladan buat kita semua, sesungguhnya Allah tidak akan tanya apa amalan orang lain tetapi apa amalan kita, semoga kita bersiap sedia memperjuangkan diri sendiri dengan sebaik baik amalan ketika didunia…Aamiin…

  5. Tak apalah Ustaz, biar Allah yang balas mereka mereka yang berhati kafir . Ujian yang diberikan, Allah akan balas berlipat lipat ganda pada Ustaz sekeluarga dan crew . InshaAllah !

  6. Ya allah masuk kan lah ustaz ebit dan orang² alim yang soleh dan solehah dan seluruh umat nabi muhamad di dalam surga firdaus mu ya allah amin..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *