Unboxing iPhone PALING POWER! – 12 Pro MAX πŸ”₯

Tekno Viral
Spread the love

 

Rahsia Dalaman Bagaimana Saya Menjana RM500K Dari Rumah

 

Langkah Demi Langkah Surirumah Buat Duit Dari Rumah RM500 Sehari

 

Teknik Rahsia Saya Mengumpul 100,000 Secara Automatik – KLIK

 

Siapa Lagi Nak Buat Duit Tepi RM1000 Seminggu Tanpa Bekerja

 

7 Rahsia Jutawan Automatik Yang Ramai Orang Tidak Tahu – Download Disini

 

36 thoughts on “Unboxing iPhone PALING POWER! – 12 Pro MAX πŸ”₯

  1. Review yg sya tunggu2… pre order kat senq kota kinabalu tp phone belum ada… kena tunggu… x sabar 😍

    1. @THEAINAKIM SenQ, Switch & Machines official authorised store apple. Tak perlu risau πŸ‘πŸ»

  2. Setahun dari tarikh hari ini, akan keluar baru dah model Iphone yang baru. Jadi, buat yang teringin sangat nak merasa pakai Iphone, start lah menabung khas Iphone mulai sekarang. Kumpul setahun gerenti dapat punya grab Iphone yang paling mahal pun masa tu nanti (setahun mendatang). Ni buat korang yang ngidam sangat nak pakai Iphone lah ni. Ngidam sesangat, tapi tak mampu nak dapat on the spot. Lain ler kalau kau berduit. Tutup mata langsung dapat. Sekadar nak bagi tips dan “good vibes” kat korang je sebenarnya ni. Sesungguhnya lawak “jual buah pinggang” “jual organ” “ifags” bla bla bla itu sangat menyedihkan dan _brings you no where_ . Sungguh.

    1. Kan aku pon sama
      Kene laa ada target
      Kumpul then boom 🀯
      11 pro max dan xs max dah dpt next target 12 pro max hehe

    2. @Naim Fauzi39
      Ya. Kena ada strategi macam tu la kan nak dapatkan sesuatu. Ni tak, merungut, merintih, menyindir je orang yang nak beli. Kalau negatif cam tu, makin tak dapat punya. Tahun berganti tahun memang cam gitu aje.

    3. Boleh tak melawat channel saya jap… tak paksa y kalau suka boleh tekan button subscribe yaaaaπŸ‘

  3. Assalamualaikum Fuzz, saya suka tengok video awak review iPhone 12 Pro Max πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» memang padu lah iPhone 12 Pro Max πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»

  4. Content yg baikπŸ’―bang nanti next content share yg nightmode potrait and mag safe..smoga murah rezekiπŸ‘πŸ»

  5. good job fuzz….ak doakan kau berjaya dalam bidang ni…n dapat rezeki yang berkat drp allah taala

  6. tlg buat comparison antara ip11pm dgn ip12pm

    dan ip11 dgn ip12… sbb nk tgk ape berbezaan dia…

  7. Oh myyy ! Warna blue tu my fav. Alright, I gonna work hard and buy it. 🀩🀩🀩 finally ada jugak warna biru.

  8. Yg dah biasa pakai 11 pro max takkan rasa besar sangat bila pegang 12 pro max. Lebih kurang je cuma beza sikit saja. Performance better camera semestinya. πŸ˜πŸ‘

    1. @rul aesthetics Asalammulaikum nak Tanya sikit. Harga iPhone 12 pro max 512gb malaysia now berapa. Saya Tengok Dah turun harga betul ke

Comments are closed.