Unboxing iPhone 12 Dan iPhone 12 Pro Pacific Blue! πŸ”₯

Tekno Viral
Spread the love

 

Rahsia Dalaman Bagaimana Saya Menjana RM500K Dari Rumah

 

Langkah Demi Langkah Surirumah Buat Duit Dari Rumah RM500 Sehari

 

Teknik Rahsia Saya Mengumpul 100,000 Secara Automatik – KLIK

 

Siapa Lagi Nak Buat Duit Tepi RM1000 Seminggu Tanpa Bekerja

 

7 Rahsia Jutawan Automatik Yang Ramai Orang Tidak Tahu – Download Disini

 

49 thoughts on “Unboxing iPhone 12 Dan iPhone 12 Pro Pacific Blue! πŸ”₯

  1. Wehhhh…Kayanyaaaa😭😭😭😭… Terbaikkk laaa… Apa yang Faizzzz cakap dah tercapai dalam video sebelum nie…dapat jugak yep ip 12…terbaikkk bro FaizzπŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯❀️❀️❀️

    1. Asalamualaikum ada sape2 baik hti bg sumbangan sdikit untk saya beli brg keperluan dan barang anak saya yg bru 4 bulan.anak masih menyusu.sya hlg pndptan sbb pkp haritu.152023637622 mybank 0142885899 wsap.harap ada yg bantu syaπŸ™‚

    1. Asalamualaikum ada sape2 baik hti bg sumbangan sdikit untk saya beli brg keperluan dan barang anak saya yg bru 4 bulan.anak masih menyusu.sya hlg pndptan sbb pkp haritu.152023637622 mybank 0142885899 wsap.harap ada yg bantu syaπŸ™‚

    1. @A.Shahrey hati2 nak transfer duit skrg ni kalau duit sumbangan tu untuk sumbangan penubuhan keganasan x pasal2 masuk dalam bos.

    2. @MR MIND saya tak tau untuk apa niat dia..saya ikhlas, selebihnya urusan antara dia dgn yg Maha Mengetahui..kalau dia tipu, dia akn dapat balasan..tapi kalau betul, syukur la dapat kurangkan beban..

  2. WEHHHH CANTIKNYAAAA AKU SUKA 😭😭❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️

  3. Power youtuber Malaysia sekarang ne, level2 international dah ne sekali unboxing bukan sekotak tapi lima kotak terus

    1. dia pinjam je bro utk review, biasa dah youtuber lain pon buat macamtu, kalau yg mat salleh subs sampai million tu yelah dia beli sendiri

    2. Asalamualaikum ada sape2 baik hti bg sumbangan sdikit untk saya beli brg keperluan dan barang anak saya yg bru 4 bulan.anak masih menyusu.sya hlg pndptan sbb pkp haritu.152023637622 mybank 0142885899 wsap.harap ada yg bantu syaπŸ™‚

  4. Kepada yg tanya kenapa retak rujuk pada moment yg bermula pada 6:45
    Maka tahulah korang bahawa beliau appreciate design 11 pro max dengan tidak menggunakan casing πŸ˜‚

    1. @AimanHanim Aisy sila ke pusat khidmat wakil rakyat terdekat. Mereka WAJIB TOLONG RAKYAT…..ITU YANG MEREKA DUK KATA KAT PARLIMEN MALAYSIA BOSS

  5. Video lepas “5 sebab x perlu upgrade ke ip 12”.
    Tp kalau tgok senyuman abang kita ni, mcm dah di racun oleh ip12 ni🀣 dan mcm nak racun kitaorg sekali ni

  6. Terus maju Fuzz Channel πŸ’ͺ Teruskan buat video ii ni dan jangan berputus asa 😊 , Saya doakan Fuzz Channel sentiasa dimurahkan rezeki 😊 AMINN 🀲

  7. Aq betul rasa impresed dgn tech youtuber Malaysia, sbb kadang kala kene beli sendiri untuk buat review bagi information kat rakyat Malaysia sebelum beli. NiceπŸ‘Œ

  8. bestnya ada banyak handphone πŸ₯Ί teringin nak ada yang sendiri punya πŸ™‚ tp tu la duit takde πŸ˜” harap one day nanti ada duit nak beli jugak 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *