TERKINI: TARIKH PEMBAYARAN BANTUAN PRIHATIN NASIONAL SEMPAT UTK DUIT RAYA?

Buat Duit Online
Spread the love

Klik Disini Rahsia Buat Duit RM200K Santai Dari Rumah!

Klik Disini Rahsia Jutawan Automatik Ledak RM3000 Sehari!

30 thoughts on “TERKINI: TARIKH PEMBAYARAN BANTUAN PRIHATIN NASIONAL SEMPAT UTK DUIT RAYA?

    1. Janji 800 dapat 500..
      Lagi kuat kencing sialll!!
      Duit raya mak lu…
      Ko ingat rakyat bodoh sangatkah babi!!!
      Pukimak PN..

    2. bujang gaji<2000 janji 800, tapi lulus 500 tanpa penjelasan, lagipun 500 pun blm bank in single sen

  1. Alhamdullilah BPN wa dah gasak sampai hbis.kt ATM ada lagi bnyak balance tp 0rg pnya beb.x yah raya taun ni😂😆😷

  2. HELLO Weng,BKSS BUJANG untuk sarawak tu…boleh tak you tlg cari info.Macam mana nak mohon. TQ.

  3. Tolong respnd min , kenapa saya cuma masuk 500 untuk bulan ni . Sepatutnya 800 sebab saya berstatus gaji 1200

    1. @BS Fans Club Channel kalau nk bgi 500 btw awal2 nie tidak haritu ckp 800 nie 500 plk buat rkyat keliru ja

  4. Banyak yg tk btul 800 rtus dapat 500. Lhdn semak maklumat tk btul. ramai yg bujang tpi keputusan lhdn ade pasangan. Ramai tk puas hati.

  5. Saya tk pernah mohon bsh,first time apply,jawapan lulus,tapi belum dapat lg,dari awal april,sampai sekarang tk dapat,peliklh lhdn buat kerja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *