TERKINI! Step by Step Cara Mohon KWSP i-Citra Online 2021

Buat Duit Online
Spread the love

Download Rahsia Budak Kilang Buat Duit Dari Rumah RM500/Hari!

5 Cara Buat Duit Dari Rumah Yang Paling Lumayan

1. Buat Duit Dari Rumah Dengan Pengajaran dan Latihan

Ini adalah cara nombor satu saya, dan saya melakukan ini sejak 5 tahun yang lalu. Ini adalah sesuatu yang hampir dilakukan oleh setiap universiti besar (mengikuti kelas mereka dalam talian) kerana kejayaan besar yang mereka lihat dari University of Phoenix yang memberikan nada untuk pendidikan dalam talian. Lebih mudah sekarang daripada sebelumnya untuk syarikat dan usahawan melancarkan sekolah dalam talian, dan rakan baik saya Marie Forleo adalah contoh utama dengan kejayaan mega, B-School.

2. Buat Duit Dari Rumah Dengan Menawarkan Perkhidmatan

Menyediakan perkhidmatan mungkin merupakan cara termudah untuk memulakannya, anda tidak memerlukan pelaburan untuk meneruskannya. Editor podcast saya Ian Robinson membantu pencipta podcast mengedit rancangan mereka untuk meningkatkan nilai pengeluaran. Terdapat banyak cara yang berbeza untuk menyediakan perkhidmatan dan ini hanya untuk menyedari di mana bakat anda terletak dan penyelesaian apa yang dapat anda berikan untuk orang lain.

3. Buat Duit Dari Rumah Dengan Membuat dan Menjual Produk

Sekiranya anda mempunyai kepakaran dalam APA SAJA maka anda boleh memasukkannya ke dalam buku, kursus, perisian, program audio, DVD, dan sebagainya. Kaedah terbaik untuk mengeluarkan dan menjual produk ini adalah dengan webinar.

4. Buat Duit Dari Rumah Dengan Laman Keahlian dan Program Kesinambungan

Juara lain yang sangat saya hargai di arena ini ialah Ramit Sethi. Dia mempunyai program kesinambungan yang luar biasa (Ramit’s Brain Trust) dan setiap bulan memberikan maklumat yang berguna dan spesifik untuk komuniti yang bersemangat. Komuniti berkembang dari arahannya yang bijak dan membayarnya setiap bulan untuk terus mendapat akses ke komuniti dan sumber daya. Keindahan model ini adalah anda menjual sesuatu sekali dan dibayar setiap bulan untuknya.

5. Buat Duit Dengan Pemasaran Gabungan

Nick Reese telah melakukan pekerjaan yang luar biasa dalam membina laman web, mengembangkan kandungan yang dapat dicari yang luar biasa dan menjual produk orang lain di laman webnya. Dia mendapat komisen untuk setiap penjualan atau petunjuk yang dihantarnya ke syarikat. Oleh itu, dia tidak perlu membuat produk sendiri untuk membina perniagaannya (sejak itu dia bercabang ke bidang lain yang dapat kamu periksa di laman barunya). Pat Flynn juga melakukan pekerjaan yang luar biasa dalam hal ini dan dia sebenarnya menunjukkan berapa banyak yang dia hasilkan setiap bulan dari ahli gabungannya di sini.

Download Rahsia Budak Kilang Buat Duit Dari Rumah RM500/Hari!

 

15 thoughts on “TERKINI! Step by Step Cara Mohon KWSP i-Citra Online 2021

    1. i really thank u n appreciate ur kindness sir.for u to put the icitra link i straight away apply n juz submitted.been asking my fren how to apply but they’re not sure.suddenly saw ur channel.big help!God blessπŸ™πŸ€πŸ€²

  1. Kenapa sy x boleh isi dia tulis ralat kod? Sy umur 23 boleh ke mohon kwsp i citra.. Sblum ni sy x isi kwsp

  2. “Saya bukan robot” checkbox of my google chrome and nextword browser is glitched or ada masalah. No checkbox. I tak boleh submit. Aku nak register vaccine kelmarin pun ada hal kat mysejahtera location pin utk address rumah. Aku maki dlm emel dgn kat playstore. Smlm dh dpt appointment date.

    Haha. Tq for ur video, now i know why i tekan button “teruskan” biru on the 3rd page tu, the page did not respond. ofkos lah after i click the checkbox atas.

    So i xbleh complete n basically i xbleh submit. Shitty issues like this pun boleh jadi ke. Benda tu dah elok, siapa pulak gi usik coding utk page tu agaknye.

    I hope they fix it. Still x sure if the page itself atau its only android platform issue. I will try using laptop pulak n update.

    1. UPDATE :

      Used Safari browser on my iPad and just 1 try, dah submit. Problem i mentioned above besar kemungkinan on android or android 11 or related around that. Sebab i pakai safari ok, so its compatibility issues on certain device atau platform lah. Sebab tu tak ada checkbox “I am not a robot” tu.

      On safari memang working fine. Checkbox “I am not a robot” appeared as it should.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *