TERJAWAB! Akhirnya Sharnaaz Ahmad Perjelas Sebab Sebenar Bercerai Dengan Isterinya Noor Nabila!

Video Viral
Spread the love

Klik Disini Rahsia Buat Duit RM200K Santai Dari Rumah!

Klik Disini Rahsia Jutawan Automatik Ledak RM3000 Sehari!

21 thoughts on “TERJAWAB! Akhirnya Sharnaaz Ahmad Perjelas Sebab Sebenar Bercerai Dengan Isterinya Noor Nabila!

  1. biarlah dah bercerai tp biarlah berdamai jd kawan baik walopon ada luka dihati …tp still bole berbaik2 tuk anak

  2. Alhamdulillah bro..muhasabah masing2..hikmah dr Allah..smg semua dlm baik2 shj..demi JEBAT

  3. Alhamdulillah.. Bertemu dn berpisah secara baik2.Semuga dlm rahmat Allah. Nabila dn Sharnaaz

  4. Jodoh ajal maut adalah rahsia Allah, hidup mesti diteruskan. Think positive untuk anak dan diri sendiriπŸ‘Œ

  5. Dlm perkahwinan, keberkataan penting. Pasangan kena ikut ajaran islam dlm kehidupan. Bila diabaikan, pelbagai masaalah akan timbul. Komonikasai antara pasangan penting. Walau sibuk mcmana pun, masa bersama suami isteri, tidak boleh diabaikan. Perangai buruk sebelum kahwin perlu di buang jauh seperti panas baran, ego & lain2 lagi. Contohi perangai & kehidupan Rosulullah. Insyaallah aman. Yg penting muhasabah diri masing2 kearah kebaikan. Agama mesti di dalami oleh suami isteri supaya kenal kesilapan masing2 dari segi agama. Selagi masih jauh dari agama, sukar untuk dapat keberkatan.

  6. Setiap manusia memang ada ujiannya, redha dengan ketentuan takdir, Allah maha mengetahui apa yang terbaik untuk hambanya.

  7. Dlm rumah tangga keberkatan itu penting. Untuk dapat keberkatan, hubungan dgn Allah pd kedua2 suami isteri perlu di kuatkan untuk menangkis mainan syaitan. Kalau suami isteri tak begitu ambil berat dlm kehidupan beragama, mcmana nak ada keberkatan. Bila dah kahwin, perangai buruk masa belum kahwin, hendaklah buang jauh2. Contohnya panas baran, kalau dikekalkan perangai ini, keluarga memang hancur. Suami isteri ada t/jawab masing2, tunaikan sebaik mungkin. Ego bagi suami isteri perlu di kawal. Bnyak lagi punca perceraian.

  8. Terbaik broπŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½ jgn gaduh2 klau ada jodoh takkan kemana mana..

  9. semoga jebat mndpt bakal ibu yg baik sperti ibu kandung jebat,idup perlu di truskn,sbab jebat perlukan kasih syg seorg ibu krana dia msih kecil,moga dpt jodoh yg baik sifat nye utk sharnaaz

  10. Manusia merancang tapi jangan kita jangan pernah lupa yg kita ni ada TUHAN YANG MAHA PERANCANG . Bila time Solat ja baru nak ingat Tuhan , haa nayalah .. nak makan pun ada Doa .. nak masuk tandas pun ada Doa .. sebelum nk mulakan kerja pun ada Doa .. sebelum nk lelapkan mata pun ada Doa .. In Shaa Allah , abg sharnaaz akan kuat menghadapi kehidupan sehingga ke yang seterusnya ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *