76 thoughts on “Tengah Syok Nyanyi, Tergamam Brader Ni Bila Ada Yang Sambung..

  1. Jgn aje cik ponti yg sambung nyanyi kan naiya, mahu terus cabut lari berader๐Ÿ˜ Mantap ada jiran sekaki sama suka menyanyi๐Ÿ‘

    1. Kau kalau minta dpt tp kalau dia bkn cik ponti cik lansuir pn ok jer,. Psl apa pula nyanyi nak hiburkan diri cik ponti nak nyanyi dgn dia, kau iya lah pernah tak pernah dengar dia nyanyi,. Brd ni dgn lansuir pn siap menari lagi,. Nak komen pun taip la yg membina,. Melawak ke,.ni komen kau jer yg minta ponti tu nyanyi,. Well done bro u are the best singer we see today,.

    1. ad org penyamar, ad org jd penyanyi, ssh btol nak agak spe jd werewolf sbnrnya ni…boleh kalah game cmni lau silap bunuh. hahahaha

    1. Kami tak ulang byk kali… tapi 2 bln lps mcm dh tgk… hr ni lgi 3 – 4 hr nk raya 2021 PKP… muncul blik dlm recommendation tgk blik sbb nk konfirm dh tgk ke belum… ohhh dh pernah tgk rupanya cumer dlu channel lain yg update…

  2. Sedap suara dia. Beralun alun gitu ni mesti member dia sebelah rumah. Selalu practice nyanyi ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ชkeep it up

    1. Ye lah kn ๐Ÿ˜ bro tu pakai helmet nak. Kuaq kn sambil tu nyanyi jiran sebelah dengaq sambung ngam ngam suara ๐Ÿ™

    1. Hahahahah ini kelakar

      Btw Assalamualaikum.Boleh tak korang smua subcribe chanel saye dan bantu support chanel saya?
      terima kasih kepada mereka yang dah subcribe channel saya….semoga panjang umur dan murah rezeki…

    2. rezeki xsmestinya datang bergolek๐Ÿ˜…
      ada time datang bertebangan๐Ÿค”
      cuma kita apakah mampu menangkap dengan tangan atau akan binjol kepala๐Ÿ˜…๐Ÿ˜„๐Ÿ˜‚

  3. masih ramai yang mempunyai bakat terpendam.. tapi sengaja tidak menonjolkan kebolehan di mana-mana ujibakat. Apa pun.. terbaik keduanya

    1. kat opis saya, Timbalan Pengarah naik stage masa dinner. Rap 4 lagu KRU tapau sorg je. Show tu mode karok tapi dia nyanyi langsung x pandang skrin/lirik…

  4. Kalau jadi macam tu… Saya dah terkejut teruk… Sebab tetibe ade orang sambung nyanyian kita ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
    Saya dahlah selalu pikir negative๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

  5. Brader pakai helmet : singing
    Nobody:
    Literally nobody :
    His jiran : Finally a worthy opponent.
    Our battle will be legendary

    Thanks for the likes guys. Have a nice day๐Ÿ˜…๐Ÿ‘Œ๐Ÿป. You guys are awesome ๐Ÿ”ฅ

    1. yg kata kau beria ni senanya diorang tak biasa dgn suasana comment luar negara au hahaha, they literally missed the joke

    2. @Xavier Nape aq lak yg tk fham joke dia ni omg๐Ÿ˜‚ kau ni lagi la sedih.
      Mksud aq org yg tk fham joke dia tu org2 yg reply kt atas tu yg kata dia beria๐Ÿ˜‚
      Haduh kau ni spoil la

  6. Ada yg ada bakat tapi lbih suka hidup sederhana sbb rse aman n lbih tenang tanpa gosip , fitnah n maki hamun peminat artis lain.

    1. Haahhahahaah

      Btw Assalamualaikum.Boleh tak korang smua subcribe chanel saye dan bantu support chanel saya?
      terima kasih kepada mereka yang dah subcribe channel saya….semoga panjang umur dan murah rezeki…

    2. kau menyanyi sedap tetapi lagi sedap kalau xmenyanyi๐Ÿค”
      my friend cakap๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
      Tq friend jaga hati kawan๐Ÿ˜

  7. This is how i know my wife..Sebab jiran belakang rumah since aku 6tahun,now aku dah 25 and she’s 22 ๐Ÿ˜‚Time dy masak je dy nyanyi bising2..bilik aku plak kt part dapur..now dy nnyi kt dapur rumah aku smbil hentak kuali..The only Amylia โ™ฅ๏ธ

    1. Banyakkan baca ayat 4 kul kat baby. InsyaAllah, bila lahir baby tahu suara ayah …n baby senang nak jaga

  8. Sebenarnya, memang ramai yang berbakat. Bukan setakat bakat nyanyian, tetapi bakat2 lain. Cuma, mereka lebih selesa begitu, tak mahu menonjolkan diri. Cukup utk diri sendiri sahaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *