Smartphone Berbaloi Bawah RM1500 Masa Sale 9.9! Jimat Banyak πŸ”₯

Tekno Viral
Spread the love

 

Rahsia Dalaman Bagaimana Saya Menjana RM500K Dari Rumah

 

Langkah Demi Langkah Surirumah Buat Duit Dari Rumah RM500 Sehari

 

Teknik Rahsia Saya Mengumpul 100,000 Secara Automatik – KLIK

 

Siapa Lagi Nak Buat Duit Tepi RM1000 Seminggu Tanpa Bekerja

 

7 Rahsia Jutawan Automatik Yang Ramai Orang Tidak Tahu – Download Disini

 

49 thoughts on “Smartphone Berbaloi Bawah RM1500 Masa Sale 9.9! Jimat Banyak πŸ”₯

  1. Sy user poco x3pro. Most people will say phone ni ada heat issue, ghost touch etc tp bg sy tu cuma minor problem. Phone ni still one of the best midrange, sd860 kot. I used it for gaming especially emulation.

    1. @dst nurfaiz if your budget is more I recommend buying poco f3, if your budget is not much I recommend poco x3 pro

  2. Aku tunggu sale 11.11 jela. Biar iPhone, Galaxy dan Pixel baru semua dah keluar dulu. Lepas tu baru beli fon flagship seken sebab harga dah turun huhu.

    1. @pijesz btoll2 aq stuju . Fon skrng nk bli kna rilex2 ja dlm staun pun brpluh model release even iphone pun skrng selang stahun ja 🀣🀣 so kta rilex2 aim Fon kta nak smpai time sales cmni rembat..

    1. @Madara Uchiha xrosak ka nnti….tp kt atas tu kan dia ad 2 lubang speaker tu n sound dia mcm kluar gak kt ear speaker tu

    2. @Madara Uchiha Nice, thanks info….aku bru ja angkat F3 tu …tu yg risau kalo ad rosak ka apa kalo tertutup masa main game….hohoho

  3. Memandangkan sd860 keluar 2 tahun lepas, agak2 nya masih okay ke untuk long term punya penggunaan? Mohon pencerahan. Terima kasih.

  4. aq sbgai user poco 3 NFC..msih berpuas hti..antara midrange killer yg ok dengan menggunakan sd 732G ..game performance tkda masalah tpi jgn high expect sgt..ade sesetengah game xleh pkai high graphic ..tpi kalau nk main game tu smua smooth..suhu henfon ni akan panas depends korang punya tempat kalau duduk kt aircond suhu dia terkawal..kalau duduk tempat xda angin atau sejuk..henfon tu auto panas and ada frame sikit..paling best pasal kamera dia 64MP gais..puas hti amik video 60fps ngn tgkp gmbr..papepun sesape yg cari midrange killer korang leh try poco x3 nfc..budget lebih beli poco x3 pro atau GT

  5. So masalah tarik line POCO F3 & X3 Pro dah selesai beluummm? takkan nak kena on off phone, kuar masuk simkad lagi ??

  6. Saya originally OPPO Reno5 Pro 5G users tapi beli Poco X3 Pro sebagai second phone sebab murah untuk gaming.
    RM999 dengan 6GB RAM 128GB storage dah cukup dah sebab kebanyakkan saya guna OPPO Reno5 Pro 5G hanya untuk buat hal kerja sahaja.

Leave a Reply to Muhd Fakhro Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *