realme C11 : RM429 Dengan Rekaan Yang Mewah ! TAK RUGI BELI

Tekno Viral
Spread the love

 

Rahsia Dalaman Bagaimana Saya Menjana RM500K Dari Rumah

 

Langkah Demi Langkah Surirumah Buat Duit Dari Rumah RM500 Sehari

 

Teknik Rahsia Saya Mengumpul 100,000 Secara Automatik – KLIK

 

Siapa Lagi Nak Buat Duit Tepi RM1000 Seminggu Tanpa Bekerja

 

7 Rahsia Jutawan Automatik Yang Ramai Orang Tidak Tahu – Download Disini

 

35 thoughts on “realme C11 : RM429 Dengan Rekaan Yang Mewah ! TAK RUGI BELI

  1. Wahhh… terbaikkkkk…😍🀩πŸ’ͺπŸ˜ŽπŸ€“πŸ‘πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ

  2. Wow harga RM429 mmg ku dh expect sebelum dilaunch lagiπŸ’πŸΏβ€β™€οΈ

  3. kalau beli dekat shopee 6 July 2020 12AM dapat Free Realme Buds 2 untuk pembeli yang terawal

  4. ” tadi susah nk bukak kotak, ni susah lak nk bukak sticker. Eiii geram betul aku ” πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. – faiz zainal 2020 be like πŸ˜‚ –

  5. Terima kasih atas review hehe. Okay jugak realme ni sebab tak pernah pakai. Harap ada yg 3GB RAM, cun sikit kelajuan tu.

  6. Salam bang,selalu buat review mcam 2 brand fon Kan..abg pakai fon apa skrng ni?

  7. abg aku beli realme c3 bulan lps em bole tahan gak la , lawa ! ❀️😍 warna dia pilih pun lawa warna merah ! 😍 okay , kali ni turn aku pulak nak beli fon baru 😍πŸ”₯ mula ii taktahu gak nak beli fon ape , first igt nk beli fon oppo a5s pstu takjdi , pstu igt lgi nak beli fon vivo y11 la em tak jdi gak 🀣 bg aku kedua ii fon yg aku pilih tu biasa je tak standard dgn fon abg aku tu 🀣 ye ahh die punya fon lwa pstu last ii ayah aku n abg aku perkenalkan fon ni kat aku so aku tgok mmg terboikk ! 🀣 aku tgok realme c11 mmg cntek gak la ❀️ yeah ! ni la pilihan terakhir aku ! inshaallah 10/7/2020 nie aku beli ! ❀️😍

    : btw aku pmp au bukan laki 🀣 tpi nme kt atas tu nme ayah aku πŸ˜‚β€οΈ ye ahh fon ni bukan harta aku “)

    ha alang ii aku dah komen ni , apekate kita semua sama sama doa agar Covid 19 dihapuskan . amin . stay safe and stay home ya korg ! ❀️ takyah la ngde nak kuar umh πŸ™„ kecuali yang bekerja atau ada urusan ii lain di luar tu β˜ΊοΈπŸ–€ okay , semoga semua berada dalam keadaan selamat ya πŸ’˜ dan selalu d murahkan rezeki dari Allah swt ❀️❀️ .

  8. alhamdulillah aku dah jumpa phone terbaik under RM500 ringgit untuk hadiahkan ke mak aku.Thankyou bang🀘🏼

  9. boleh tak suggest utk secondary phone yg sesuai pakai? bajet bawah RM800

  10. Dah beli guys mmg sedap gile pakai … Time pakai rasa cam org kaya sbb design die cam ip 11 aku terus bangga (kembang idung) hahaahaπŸ˜‚

Comments are closed.