PEMBAYARAN BSH FASA 3 BANTUAN SARA HIDUP DAN DUIT TAMBAHAN +RM120 SETIAP ANAK MALAYSIA 2020

Buat Duit Online
Spread the love

Klik Disini Rahsia Buat Duit RM200K Santai Dari Rumah!

Klik Disini Rahsia Jutawan Automatik Ledak RM3000 Sehari!

23 thoughts on “PEMBAYARAN BSH FASA 3 BANTUAN SARA HIDUP DAN DUIT TAMBAHAN +RM120 SETIAP ANAK MALAYSIA 2020

    1. tolong..jelaskan.honn… i kurang faham.. ape itu menunggu keputusan diumumkan.???.. tq hon…

  1. Yang part tak dapat tu redha je laa.bukan ngejek.teman pon senasib tak dapat2.+syukur skrg dh start berkerja balik nafas dah tak sangkut dah.😂

    1. masaalah bukanye redha atau pun tdk bersyukur atas bantuan kerjaan dan rezeki dari..allah..masaalah nye janji kerajaan dgn rakyat..janji bagai nak rak..alih2… rakyat di perbodohkan..

  2. Mcmana dgn bujang oku dpt ke tidak
    Ank saya oku
    Tahun sblum nya dpt melalui surat
    Tahun ini bagaimana

  3. Awal2 kata bulan Julai….sekarang akhir Julai. Tak bolih pasti tarikh…kena check tiap2 hari sepanjang bulan Julai.
    ..

    .

  4. biar… btol honn. i punya.bsh .. disemak.. jwpn. menunggu keputusan diumumkan. apa macam ini.. ??.. sampai bila ?.. menunggu keputusan diumumkan. tq bro

  5. Takde tarikh tetap
    1july-31july, 1-15 julai memang takde cakap sahaja mulai 1 julai. Rakyat dicerdikkan

  6. Keputusan akan dimaklumkan…opah gangnam style…hahahhaa…begitu laaa seterusnyeee……

  7. Bro I want to ask because I’m bit confused and not knowledge about this if my father already received the previous bsh total from fasa 2 so is he can get the fasa 3 also ? Is it aligible

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *