Patut Beli Mana Satu? Vivo V19 atau realme 6 Pro?

Tekno Viral
Spread the love

 

Rahsia Dalaman Bagaimana Saya Menjana RM500K Dari Rumah

 

Langkah Demi Langkah Surirumah Buat Duit Dari Rumah RM500 Sehari

 

Teknik Rahsia Saya Mengumpul 100,000 Secara Automatik – KLIK

 

Siapa Lagi Nak Buat Duit Tepi RM1000 Seminggu Tanpa Bekerja

 

7 Rahsia Jutawan Automatik Yang Ramai Orang Tidak Tahu – Download Disini

 

33 thoughts on “Patut Beli Mana Satu? Vivo V19 atau realme 6 Pro?

    1. starting video je asyik kondem vivo v19…cmne lah org nk buat pilihan…hmmm..aku tahu ini video dah lama…tp utk next video yg terbaru kalau masih guna cara yang sama nak explain kat org..baik ko takyah buat comparision…terus je suruh beli yg kau suke…tak gitu…ubah sikit cara penyampaian tu bro..aku guna hnpon 3310 je..hahaha

  1. Aku sorang jer ke yg rasa bro fuzz ni mcm tak suka vivo v19 ni? πŸ˜‚. Bagitau jer πŸ˜…

    1. Setuju…brother ni x suka selfie kot tu pro realme kalo geng suka selfie mau suka v19..πŸ˜‚

    2. Aku pun rasa yang sama… Bukan apa, aku dah test both phone kat tangan.. Pendapat aku berbeza, video ni quite bias kalau korang faham what i mean..

    3. hmm….klu tak suke vivo….be neutral…..tpi yes mmg realme better dri vivo…but please be neutral….

    1. Realme 6 pro ada je color merah sesuai utk wanita/girls , blum kira casing lg berlambak..

      dan utk wanita semua , byk je apps camera foto bagus2 free download yg bleh bagi filter/effect potrait/selfie bg nmpak cun melecun, radiant, cerah flawless lg mantap better dari yg Vivo sedia ada ini , boleh pasang /install free je dlm realme 6 pro

  2. Skrin AMOLED itu memisahkan mereka…AMOLED utk pengalaman warna skrin yang lebih menarik…

  3. Realme 6 pro tinggal jenis teknologi skrin je kurang kalau amoled btapa cun nyaπŸ˜ŠπŸ‘

  4. Realme 6 broπŸ‘πŸ‘πŸ‘
    Sekali lagi informasi yg padat & jelas …

    Fuzz Channel mantullll!!!πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

  5. Aku suka kan amoled screen daripada lcd, but bila letak in display fingerprints, jadi lembap gler

  6. Review aku dh pkai 2 mggu v19. Mende ni ade problem tarik signal x kuat. Klau henpon murah lama aku biasa bole dpt 4g kt spot yg sama, yg ni h+ je. On strava kayuh actual 80km dpt record 20-30km je. Dh 4-5 kali jadik memey frust gila aku. Email kt vivo msia suh bwk gi service center dieorg test pun sama jugak xde solution. Btw aku pkai balik henpon lama realme 5 hage rm450, bateri tahan 2 hari signal x pnh putus2 puas hati. V19 ni aku dh bg kt anak aku buat main cod je..

  7. untuk spec mmg mnang realme, tp untuk pnampilan luaran realme cam kbudakn dgn design kilat, blink2 cam pempuan… tuk vivo pnampiln ssuai untuk smua usia n jantina n klihatan lbih moden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *