49 thoughts on “Mulanya LAJU, Tengok Apa Jadi Ford Mustang Ni.

  1. Sebesar Mana dan sehebat Mana harta yg kau ada.. Allah itu lagi Maha Besar dan Maha Hebat..

    1. @ARY MZIN Entah… patut kata “Hari hujan jangan pandu kete laju nanti kemalangan”

    2. @ARY MZIN Entah. Video pasal kete accident. Ada gak yang komen baik beli kete brand lain apa semua.. tapi kite pun tak tau yang mamat accident ni ada berapa bijik kete kat rumah dan kite pun tak tahu mungkin mamat ni ilmu agama pun tinggi. Accident ni bukan ke sapa sapa boleh kene kalu dah ditakdirkan.. kadang orang kite ni tak boleh tengok orang lain ada rezeki lebih mula lah keluar komen berunsur kecaman, dengki, nasihat yang takde kene mengena dengan kejadian. Dari video pun boleh buat dosa free.. doa kan jer orang tu selamat dah ler kan… jap g tengok ada ler yang kecam komen saya ni…

  2. “Berhati-hati ketika memandu,ingatlah orang tersayang” ayat ni sy xkn pernah lupa bila setiap kali memulakan perjalanan😌

    1. @MII1 paling murah recon pun 230k bang.. kira mahal la tu.. awak pun nak berlagak kaya dlm youtube ni ke.. hihihi..

  3. “cita-citaku ingin menjadi Myvi oih”
    “dulu dijalan sekarang aku di longkang”

  4. Kereta ford mustang biasa lah, mungkin dia ter turn on sport mode masa drive.

  5. Sakit hati nk mrh pon ada . Tgk kereta bwk laju ² dlm hujan, tp kena sedar sikit lh hujan kdg² jalan ada tpt2 yg air bertakung. Jd perlu lh berhati² kpd OWNER mustang KUNING kuning SILA INGT YE berhati² d jalan Raya . Jalan kt guna bersama bkn kau sorang ja byr cukai jalan 😁😁😁 Tahniah kerana anda terlibat dlm kemalangan itu. X pe KetA blh repair tp pengalaman tu x blh repair ye . Sekian terima padah.

  6. Drive a FR speed in rain = cari pasal with himself.. Anyway, drive any car also be safe and slow during rain…

  7. Ingat 3 perkara !!
    Kebiasaan jalan yang kita Pandu.
    Kemampuan kenderaan.
    No 3 ni paling PENTING !!! Kemampuan kita mengendalikan kenderaan tersebut atau pepatah Melayu cakap ” Ukur baju dibadan sendiri”

  8. Aduhai takut tengok walau bukan kita kat dalam kereta tu. Beringat la naik kenderaan hati hati tak kira hujan ke tidak macam macam boleh jadi. Semoga kita semua daam perlindunganNya selalu

  9. 😂😂😂… Alhamdulillah syukur , tiada kecederaan teruk bagi mana2 pihak. Moga jadi pengajaran bagi si pemandu mustang tu…

    1. Ya…betul.jalan raya di Malaysia ni tak direka utk kenderaan mudah dipandu laju ketika jln basah.

    2. Mustang tu nak try klau² tayar baru bleh grap jln licin dgn kelajuan 120km1j. 🤦🏼‍♂️

  10. riak sngt pandu kereta buatan luar negara..kekekeke

    peringatan buat diri sendiri tak jadi mcm ne bila rezeki di berikan 🙂

  11. Only the real car enthusiasts know what mustangs are famous for and this is exactly it 😂

  12. Mustang ni mat Saleh dh test paling kurang dpt bintang mmg failed lah safety handling semua Paling rendah org Malaysia je yg dok buat bergaya lebih hahaha

    1. Mustang ni dinamakan mustang bajet tuk org asia.. Lau betul2 spec mustang sbnr org asia tak mampu beli 😅.. Bukan bhise2 mustang ni sbnrye bossku..

    2. @Tupaikp yg power tu Shelby..kt America byk la..yg stok pasaran Asia ni la yg dorang test safety failed..ini stok cikai2 je kereta muscle harga bwh 300k tak logik la harga lebih kurang vw golf je..king muscle yg sebenar Dodge Challenger tu..kalau nk safety nk main muscle car kurang2 pakai Camaro harga pun boleh dgr la tpi safety jauh lgi baik dari mustang yg ada dipasaran negara ni..tapi jenis org Malaysia ni lebih memilih benda yg org ramai pakai je kualiti dorang tak fikir dh..kalau Aku ada duit 300k pun Aku tak beli mustang baik beli GT-R35 second laju pun laju safety tak pyh cerita la mmg terbaik.

    3. Mcm kwn cakap la tu.. Lau real muscle mustang jgn mimpi laa org kt ni mampu beli.. Sultan johor je yg ada sblm ni.. Shelby super snake tu depan mata.. Huhu.. Recik hawau..

  13. This is the problem when amateurs don’t know what rear wheel drive cars do during wet conditions! Same thing happened to a BMW M3 on DUKE highway…. so chill guys know what u drive !

  14. Pemandu seperti ini tidak hiraukan keselamatan orang lain dan mengakibatkan kerugian kepada kerajaan malaysia. Bagus kalau mahkamah akan putuskan supaya, dia kena bayar segala kos kerugian. Baru semua pemandu lain akan cemas, dan berhemah sewaktu di jalan raya.

  15. Berlagak sangat , itulah akibatnya , sekarang siapa yang rugi , sampai orang yang rakam pun ketawa dan tak mahu berhenti tolong

    1. Tak payah tlng…Menyusahkan ajer…dh tau ari Ujan…satu bilion rege Keta tu tetap sebut Keta…bila dh byk duit tu cuba beli steamroll pemandu slmt…😂😂😂😂

  16. Bagaikan arnab dan kura-kura ,

    Arnab : aku yang paling laju dan terbabas
    Kura-kura : biar lambat asalkan selamat dan sampai ke tempat di tuju .

Comments are closed.