MALAYSIAN VIRAL APP ‼️ BOLEH DAPAT DUIT TAPI WITHDRAW PENDING?

Buat Duit Online
Spread the love

Download Rahsia Budak Kilang Buat Duit Dari Rumah RM500/Hari!

5 Cara Buat Duit Dari Rumah Yang Paling Lumayan

1. Buat Duit Dari Rumah Dengan Pengajaran dan Latihan

Ini adalah cara nombor satu saya, dan saya melakukan ini sejak 5 tahun yang lalu. Ini adalah sesuatu yang hampir dilakukan oleh setiap universiti besar (mengikuti kelas mereka dalam talian) kerana kejayaan besar yang mereka lihat dari University of Phoenix yang memberikan nada untuk pendidikan dalam talian. Lebih mudah sekarang daripada sebelumnya untuk syarikat dan usahawan melancarkan sekolah dalam talian, dan rakan baik saya Marie Forleo adalah contoh utama dengan kejayaan mega, B-School.

2. Buat Duit Dari Rumah Dengan Menawarkan Perkhidmatan

Menyediakan perkhidmatan mungkin merupakan cara termudah untuk memulakannya, anda tidak memerlukan pelaburan untuk meneruskannya. Editor podcast saya Ian Robinson membantu pencipta podcast mengedit rancangan mereka untuk meningkatkan nilai pengeluaran. Terdapat banyak cara yang berbeza untuk menyediakan perkhidmatan dan ini hanya untuk menyedari di mana bakat anda terletak dan penyelesaian apa yang dapat anda berikan untuk orang lain.

3. Buat Duit Dari Rumah Dengan Membuat dan Menjual Produk

Sekiranya anda mempunyai kepakaran dalam APA SAJA maka anda boleh memasukkannya ke dalam buku, kursus, perisian, program audio, DVD, dan sebagainya. Kaedah terbaik untuk mengeluarkan dan menjual produk ini adalah dengan webinar.

4. Buat Duit Dari Rumah Dengan Laman Keahlian dan Program Kesinambungan

Juara lain yang sangat saya hargai di arena ini ialah Ramit Sethi. Dia mempunyai program kesinambungan yang luar biasa (Ramit’s Brain Trust) dan setiap bulan memberikan maklumat yang berguna dan spesifik untuk komuniti yang bersemangat. Komuniti berkembang dari arahannya yang bijak dan membayarnya setiap bulan untuk terus mendapat akses ke komuniti dan sumber daya. Keindahan model ini adalah anda menjual sesuatu sekali dan dibayar setiap bulan untuknya.

5. Buat Duit Dengan Pemasaran Gabungan

Nick Reese telah melakukan pekerjaan yang luar biasa dalam membina laman web, mengembangkan kandungan yang dapat dicari yang luar biasa dan menjual produk orang lain di laman webnya. Dia mendapat komisen untuk setiap penjualan atau petunjuk yang dihantarnya ke syarikat. Oleh itu, dia tidak perlu membuat produk sendiri untuk membina perniagaannya (sejak itu dia bercabang ke bidang lain yang dapat kamu periksa di laman barunya). Pat Flynn juga melakukan pekerjaan yang luar biasa dalam hal ini dan dia sebenarnya menunjukkan berapa banyak yang dia hasilkan setiap bulan dari ahli gabungannya di sini.

Download Rahsia Budak Kilang Buat Duit Dari Rumah RM500/Hari!

 

39 thoughts on “MALAYSIAN VIRAL APP ‼️ BOLEH DAPAT DUIT TAPI WITHDRAW PENDING?

  1. hye bang , nak tanya .. macam mana nak pindahkan duit Maybank ke paypal ? or boleh topup pakai shopee ke ? 7E ke ? 😅

  2. bang sampul rm100 quickfox dah habis nanti dia akan isi lagi atau perlu ambil rm50 sorry baru main

    1. Sampul RM100 nanti mereka akan restock lg.. kalau nak redeem yg RM50 pun boleh.. tapi bagus tunggu je redem yg RM100 lg berbaloi

    2. hello bang duit saya RM100 dibatalkan dia cakap sbb dapatkan illegal coin..abang pernah macam tu ke? alhamdullilah dah dapat 1.9K dari app ni main tak sampai 3 minggu

  3. Da 1bulan install app ni tpi video same je bila nk update pon xtau. Tngok video dpt poin tpi semua video dlm app da tngok dh mcm mna no dpt poin lgi

  4. TENGAH CARI APPS BARU LAGI KEE…saye ade aplikasi topup percuma apps (joox)event nye tersembunyi …caranye click akaun lepastu click tugasan dan ganjaran 😉 oke bye

    1. @Pemburu Dollar tapi stock topup nye cepat habis …. ade cara lain …kalau nyanyi dapat duit..

  5. Salam bro,, cuba withdraw melalui account paypal dulu,, bila dah masuk ke paypal,, duit yg masuk di paypal tu bagi withdraw ke account bank pula,,, sudah cuba ka kaedah ni,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *