46 thoughts on “LIHAT Apa Yang Neelofa Lakukan Pada Anak Fattah Amin Fazura Buat Ramai Netizen TAK SANGKA

  1. Artis kena tunjukan aklak yg baik kerana ada ramai sgt retis2 suam2 kuku yg over dedah2 aurat body dan menunjuk2 kekasih tak ada rasa malu langsung. Gaduh2 mcm2

  2. Lofa mempunyai budi pekerti yg baik.tak berdendam.Baquis Lofa Allah sgt syg org yg merendah diri.Kerana ingat Allah akan menyangi kta.

    1. Berkat hambaNya yg penyabar dan berdoa ibu neelofa dan dirinya sendiri. Alhamdulillah. Allah gantikan yg terbaik buat anak yg soleha.

  3. Masing² sudah move on..benda dah jadi sejarah.. buat apa nak fikir.. masing² dh ada kehidupan sendiri..lebih baik lihat ke hadapan.. Allah Lebih Mngetahui..❤️

  4. Alhamdulillah..islam x dgalakkan brmusuhan sesama saudara seumat..smoga kita smua sntiasa dirahmati Allah..Aamiin…

  5. Itulh sifat muslimah sejati, Jgn simpan perasaan dendam benci, Terus istiqomah kejln yg kita cari itu rg sbaik2 nya

  6. Rasanya neelofa memg okay je dri dulu.. cuma time fattah amin tarik diri last minute masa siaran meletop bila tahu neelofa ada mlam tu yg jadi bualan netizen..😂
    Apa2 pn moga semuanya baik2 saja.. masing2 pn dah ada pasangan n bakal jodoh.. good for them 🥰

  7. Itulah penangan Neelofa..dia like jer pun..dah diheboh2kan. Klau Neelofa like komen aku..aku teruja bangga sampai termimpi2..gitewwww..😜✌️ wanita sejati solehah..🙏🙏

  8. Ada juga manusia yg dislike. Tak tahu lah hati manusia mcmni ekk. Org berbaik pn tak suka.. Hati ohh hati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *