46 thoughts on “Lebih Setengah Juta Tontonan, TENGOK Apa Yang Dilakukan Shukri Yahaya Taknak Bagi Isterinya Menangis

  1. Terbaikkkkk
    Syukri pandai cari suis isteri supaya tidak *emosi*
    Syukurlah dapat suami yang baik
    Semoga awak berdua kekal keJannah.
    Aamiin3 yra

  2. Alfatehah buat para KRI NANGGALA 402.SMOGA PARA KORBAN YG GUGUR D TEMPATKN DI SYURGANYA ALLAH..DAN SMOGA YG BACA KOMENTARKU SLLU SHT WAL AFIAT………..๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

    1. Best tgk klu cmni semue layan bini nye” respert lelaki mcm beliau ni…dah tak sombong plok tu” moga terus kekal smp akhir hayat….aminnn

  3. beruntung dapat suami yang memahami๐Ÿฅบ…itu yg diidamkan setiap wanita yang bergelar isteri

  4. Happy for this couple. Semoga Shukri dan Tya kekal sebagai pasangan suami isteri hingga ke akhir hayat. Aamiin๐Ÿคฒ

  5. Sya adalh peminat setia syukri yahya..setiap lakonan dn watak yg d bawanya memang berkesan.jujur..sya xpernah ketinggalan setiap lakonan dramanya.sya doakn syukri yahya sentiasa bhagia bersama keluarga.

  6. Pandai betul dia..kalau boleh nak jadi mcm dia..romantis bukan sekadar di layar…untung isteri dia..

  7. Kalau isteri aku menangis, aku peluk je.. Pastu 2 2 menangis.. ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

    1. bila istri sya mnangis, ambil kunci kreta, p 7e, beli icecream durian favourite dia, balik ruma, duduk kerusi trus makan ice cream. lupa icecream tu utk istri plak. istri tambah nangis.

    2. @Soleh Adam org cakap jodoh tak payah dicari… nanti bila tiba masa dia akan datang sendiri… tapi tu laa๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

  8. Bahasa Melayu,comel sangat ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ™๐Ÿค๐Ÿ˜,moga2 ramai orang Melayu berkunjung ke ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ, siapa tahu,my bos Will come here๐Ÿ˜œ๐Ÿฅบ๐Ÿ™Šโ˜บ๏ธ๐Ÿ˜‚,kesel… usahaku disini macam sia_sia saja,macam menegakkan benang basah, pengen punya rupiah berlebih biar bisa jalan2 jumpa lagi sama majikan tetapi cuma mimpi ๐Ÿ˜น๐Ÿฅบ๐Ÿ™Š๐Ÿ™ selalu ๐Ÿ˜๐Ÿ˜„๐Ÿ˜…๐Ÿ˜น๐Ÿ™ habis buat biaya hidup di ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿ™๐Ÿป.My scond home feeling๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ,, semoga Allah SWT senantiasa memberikan karunia yang banyak untuk semua orang disana, terima kasih atas perhatiannya, kami sekeluarga mengucapkan terima kasih sebab keluarga besar kami mengais rezeki disana,aman,lancar,dijaga baik2,love you full ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ™๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ๐Ÿค—๐Ÿค๐Ÿ˜๐Ÿ”ฅ

  9. Sebenarnye itulah tanggungjawab suami ,buat isteri tersenyum dikala sedih. Menangis ,duka,suka biarlah si suami yg tahu . ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Œ

    1. @Mohd Saazman Mohd Noor alahai kalah menang…. Seorang isteri sedih suami hiburkan, kawan sedih kawan hiburkan, ibu bapa sedih anak hiburkan, anak sedih ibu bapa hiburkan, jiran sedih jiran hiburkan, Adik beradik sedih Adik beradik hiburkan….smua ada tnggungjawab utk Smua… Ini pendapat bro bukan pertandingan nk main menang kalah kau Masuk debat, main bola ke aduhai….baca dan faham bukannya nak jdi hakim

  10. Da LA dalam drama sweet rupa nya da memang sifat Shukri penyanyang … Antara pelakon pling Sya minat Shukri Yaya … No1 huhu terbaiklah

  11. Saya suka dgn lakonan syukri ni semua menjadi..semoga sukses dlm kerjaya dan bahagia bersama isteri ,ank2 serta keluarga tersyg.

  12. Aku satu je nak cakap..semoga admin yg edit tutup aurat pakcik syukri murah rezekinya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *