49 thoughts on “Kucing Datang Tiba-Tiba, Reaksi Abang P0LlS Jadi Perhatian Netizen.

  1. Abg Polis ni mesti seorang pencinta kucing.. Semestinya seorang yg penyayang.. Terbaik Bang Polis👍👍

    1. @Hafeeza 2 Knapa takut? Rugi la takut Allah jadikan kucing ni haiwan yg manja berdambing dengan manusia.. Dulu ada seorang kawan saya perempuan takut kucing juga, tapi skrang dia pula jadi pencinta kucing..

    2. @Ayon Al-Qodahi Sebab dulu saya takut kerana takut kucing cakar saya. tapi sekarang saya tk takot kucing sikit sikt kalau dia dtang saya duduk dan cuba try pegang kucing tu

  2. Orang biasa rasa bende ini biasa je, cuma kucing. Tapi pencinta kucing je tahu perasaan yang sebenar😍 bukan sengaja2 belai

    1. betol sbb klau pencinta kucing masa belai ii tu kita ada berckp ngn kucing tu seolah olah mcm kucing tu paham apa yg kita ckp kn

    2. Betul tekadang saya klw jumpa kucing d mana ja saya auto ngajak ngomong dia… Manissss… Makan naaaaa..makan..😄🙈🙈🙈😍.. Duduk diam2 kadang kucing dari arah manaaa aja.. Sllu hadir dekat2 kaki..😄

  3. Ada moto atau kete nk lalu je kembali tegak berdiri, lepas je lalu terus smabung belai, terbaikkk, sama ler kita pencita meow hehehe

  4. Toleh kiri toleh kanan, sapu kepala kucing..toleh depan toleh belakang, sapu kepala kucing😂😂 comell jer abg pulis

  5. “jgn bergerak.. Letak kan senjata”

    Penjahat tunjuk kucing

    “awwwwwww.. So cute..”

    😂😂😂❤️❤️

    Edit : thank for 24 like

  6. Walaupun sibuk kje tapi dpt release stress bila melayan kerenah kucing comel ni..bagus la abg polis Kita ni..🤗🤗👏👏

  7. Terima kasih abg polis dan Front liner semua kerana sanggup menolong org2 sakit dan pastikan kami semua sihat sentiasa
    Siapa yang berteriama kasih kepada Frontliner sila like
    👇

  8. Polis : Meow.. Meow..

    Meanwhile

    Kucing : “Ni masanya utk aku merentas pagar tanpa di check gune taktik aku”

    1. @Milk Boba Oh… maksud kau waktu sebelum aku jadi pengembara masa… Uish huru hara siot

    2. @Milk Boba oml? And btw tujuan aku jadi pengembara masa untuk elakkan diri aku waktu darjah 3 buat bende bodoh yang menyebabkan si *dia* meninggalkan aku

  9. Pakaian seragam, tangungjawab yg berat, kena tegas, disiplin tinggi….namun seorg yg penyayang terpapar dari cara beliau membelai kuching tersebut. Syabas. Selamat bertugas kepada beliau . semoga kucing tersebut juga doakan agar beliau sentiasa dilindungi tuhan.

  10. btw cute la abg polis tuh tercari cari meow tu ,, nampak sgt die nih pecinta kucing sampai tk benti² usap meow tuh mesti abg polis tu org nye penyayang 😂

  11. Ya Allah mesti penyayang polis ni semoga Allah S.W.T beri kesihatan yg baik pd semua yg bertugas UTK ibadah dan buat baik

  12. the moment dia kejar kucing tu sampai kat tempat masuk tu, memang terbukti dia sayang kucing and bukan sekadar main saja2 je. 😭

  13. Alahaii,make me fall in love sgt 😊 Alhamdulillah, trima ksh En polis. Smoga Sentiasa dlm lindungan Allah swt. Aminnnnn 🤲

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *