Jangan Beli POCO X3 NFC Sebab…..

Tekno Viral
Spread the love

 

Rahsia Dalaman Bagaimana Saya Menjana RM500K Dari Rumah

 

Langkah Demi Langkah Surirumah Buat Duit Dari Rumah RM500 Sehari

 

Teknik Rahsia Saya Mengumpul 100,000 Secara Automatik – KLIK

 

Siapa Lagi Nak Buat Duit Tepi RM1000 Seminggu Tanpa Bekerja

 

7 Rahsia Jutawan Automatik Yang Ramai Orang Tidak Tahu – Download Disini

 

41 thoughts on “Jangan Beli POCO X3 NFC Sebab…..

    1. Assalamualaikum bro….ya2 nasib baik xbeli.,.tapi sekarang saya guna REDMI 9T…..so far xder masalah.,.Cuba la guna…

  1. Pengalaman aku dlam seminggu guna poco cuma battery dia cepat drain especially time main game walaupun main secara light je. Moreover, bila main game 60fps fon jadi cepat panas, tu belum 120hz kalau main game.

    1. @peace aksis oh kau guna eh?
      btw b3 drain ak?apa beza sebelum dan selepas factory reset kepada b3 kau?
      dan kau pakai casing tak?kalau pake,ad getar tak kalau bukak volume tgh2

  2. tahniah review yg sgt fair.tak terlalu puji tak terlalu kondem.saya beli pun sbb stereo speaker,quickcharge dan bateri besar.tak kisah sgt pasal lain.

    1. @Channel Zoro Trading Network x tanya pun? Hehehe…jgn marah…gurau je k…so puas hati x pakai poco x3 nfc ni?

  3. terbaikkk,saya minat dgn poco x3 ni antara 3 sbb je ,steroe speaker ,240hz touch sensing dan Battery besar…bab 120hz tu x kesah mana pun sbb nak layan socmed je n main game sikit2…ape2 pun harga murah bawah 1k…..

  4. Sya dh gna poco x3 nfc ni beberapa hari… So far ok la stkt ni…sya bli tuk layan youtube je…haha… Btw try game mmg ok… N skrin besar sgt membantu utk flykn drone

  5. Bagi aku overall utk phone midrange ni ok je sbb dengan harga yg dijual tak boleh nk letak high spec sgt, kalau masalah ii yang ada tu sbb mungkin baru dikeluarkan dan boleh diresolve update akan dtg

  6. Yang masalah screen tu sebab dia guna screen murah. Antara ciri ciri screen murah ni dia punya transition dari satu warna kepada satu warna lain agak lembap. Tengok review review gaming monitor biasa dia tunjuk. Screen power = Transition/masa yang diperlukan untuk pergi dari satu warna kepada satu warna lain sangat rendah. Screen murah = Transition lembap. Bila transition lembap pengguna akan nampak screen tu macam blur/ghosting. Bila ghosting ni jadi makanya tak guna refresh rate tinggi. Dia akan nampak lembap jugak.

  7. Note 4 user. Home screen dah start lag icon lmbt kuar. Have my eyes on this for “camera, battery & speaker”. Since ramai say performance bagus utk gamer(which I’m not a gamer), mgkn leh kekal pakai 3, 4 tahun utk i before tukar baru next time. Atau ade y nak suggest len? Under 1k ofcoz

  8. Review dari mana mana aku tak jumpa yang cakap pasal kekurangan selling point “120Hz” seperti mana yang dipasarkan oleh manufacturer. Thats a very good point.

  9. Poco x3 NFC guna theme Black Shark 3 3D @ Jivan FB V2…Dan guna font MIUI…confirm best siyok..heee..

  10. Unlock bootloader, install custom rom, install gcam, konpem berdesup gambar bang, sejibik macam google pixel😆 xiaomi poco f1, x3 bleh convert jadi google pixel sebijik, xyah pkai miui tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *