iPhone 7 Plus Pada Tahun 2020 : Masih Bagus?

Tekno Viral
Spread the love

 

Rahsia Dalaman Bagaimana Saya Menjana RM500K Dari Rumah

 

Langkah Demi Langkah Surirumah Buat Duit Dari Rumah RM500 Sehari

 

Teknik Rahsia Saya Mengumpul 100,000 Secara Automatik – KLIK

 

Siapa Lagi Nak Buat Duit Tepi RM1000 Seminggu Tanpa Bekerja

 

7 Rahsia Jutawan Automatik Yang Ramai Orang Tidak Tahu – Download Disini

 

52 thoughts on “iPhone 7 Plus Pada Tahun 2020 : Masih Bagus?

  1. Yesh ini Yang aku tunggu ii kan! Thank u!πŸ™ŒπŸ»β€οΈ

  2. walau pun dah banyak pengeluaran yg terbaru nie nie.. aku dah lama 3 tahun pakai 7plus 256gb sett australia.. alhamdulillah oke jerr sya guna.. siapa penguna iphone 7 plus kita geng

    1. Suggest charger dia. Charger dia bg dkat 3jam lbh charge . Bateri 10% ke bawah slalunya saya cas

  3. ” and then ia adalah Iphone ” πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  4. Faiz n sweater berpisah tiada. πŸ˜‚. Video sentiasa pakai sweater. Terbaik bos. πŸ‘πŸ». Identiti untuk diri.

  5. Finnaly content iPhone 7 plus in 2020πŸ˜† thanks fuzz sbb buat content ni.mmg sy tertunggu-tunggu Youtuber Malaysia buat content ip 7 plus niπŸ‘πŸ‘πŸ‘

  6. Dapat free IP7+ sebab upgrade plan Celcom, bulan lepas. Jadi daily driver pengganti Redmi 5 yang dah mula stuttering & hanged. Dan juga pengganti IP5 yang pakai sebagai fon kedua. Puas hati MLBB setting Ultra cuma fon panas sikit, CODM Setting Medium smooth πŸ‘

    1. Muhammad Iqbal Kalau bayar bulan bulan tu Easyphone, ni bukan. Memang Celcom ada promo Free iPhone 7+ untuk plan baru Dorang MEGA tu.

    2. Haritu promoter Celcom call nak promote plan baru MEGA tu, sebab aku pakai plan Gold (Plan RM80) So aku tanya ada promo yang dapat iPhone tak, tanpa bayar upfront fee, dia cakap ada, cuma aku kena upgrade ke plan MEGA L Pass (Plan RM148) untuk IP7, ataupun plan MEGA XL Pass (Plan RM188).

    3. Kalau korang bukak website Celcom, dia memang offer Free iPhone kalau upgrade plan, tapi kena bayar upfront fee. Aku mintak dekan promoter yang call, so takyah bayar upfront fee.

    4. @Salehin Collin Ramli aku bukan user celcom so ad peluang ke utk dpt ip jgk? Btw brp lama agreement pakej bro pkai tu

    5. 1000 Subscriber without Video challenge macam contract phone biasa, 2 tahun takleh tukar ke mana-mana plan. Cuma bayar duit plan saja, takyah bayar duit phone. Aku pun baru switch ke Celcom baru setahun. So kalau orang telco call nak promote plan, Cuba nego Ngan dia mintak apa yang kita nak. Setakat ni aku dapat 2 kali dah offer dari Celcom Promoter yang call. Sebelum ni upgrade ke Plan Gold + anyday data RM90, Rebate RM10 selama setahun. Ni upgrade ke Plan Mega XL, aku mintak iPhone 7+ terus.

  7. Walaupun aku tak minat iphone , tp performance ip mmg mantap , aku teringin nak pakai ip tapi takut tak selesa pakai ja nanti πŸ˜‚πŸ˜‚

    1. Klau kau handphone kentang nk tukar ke ip 7+ bolee jaa.. tpi klau dh pkai android ribuΒ² nk tukar ip 7 baik xyah.. harga sama performance jauh trtinggal ip.. xslesa sbb be3

  8. Saya nak share pengalaman bersama 7 plus.. biarpun dah jadi no 2 as daily device kepada XR… tapi … saya masih suka feel 7 plus bila dalam pegangan… Tak tau kenapa….. πŸ˜›

  9. Aku pengguna IP7+
    So far masih bagus dan relevan.
    Buat vlog pun rakam guna phone ni.
    Terbaik !

    1. @G o d z i l l a kamera untuk rakam video masih terbaik walaupun tahun 2020 ni.

      Bro boleh tengok hasilΒ² video dalam channel saya. Sebab saya rakam semua dari IP7+ ni.

  10. Aku tunggu lama dh bnda ni dripada Fuzz…finally….terbaik ahh Fuzz…luv u…

  11. Performance mmg msih mantap wlaupn dh 4 tahun fon ni dikeluarkan. Camera agak ketinggalan sbb xde night mode dan portrait mode dia pn sush kena adjust distance dlu baru ada effect. Major turn off ialah bateri. Full charge cuma boleh pakai 5 jam je pling lama.

  12. Ala mat salleh/minah salleh tu still lagi ada yang pakai iphone 7/7+ sampai sekarang. Rakyat Malaysia je yang terlalu up to date ikut sangat peredaran zaman😴

  13. thanks fuzz buat vd psl 7 plus , sbb saya ingat nk beli 7 plus time 2020 , but takde org buat riview , nasib ada fuzz channel πŸ˜‚ , thankyouu bro πŸ’ͺ

  14. baru pakai tak sampai sebulan, tapi bateri boleh tahan. kalau guna secara berterusan lepas cas mcm bukak apps, bateri tahan 6 hingga 6.5 jam je pastu kena cas balik. biasa 2-3 kali je cas satu hari kalau tak main game. nak main game pun kena pasang airplane mode baru ok sikit. Lagi satu masalah dia bateri cepat panas even main game sekejap 5-10 minit camtu. tapi performance memang tiptop I really recommend, janji nak post story tak pecah.

  15. Aku masih guna ip7 plus.. aku guna untuk cari rezeki, aku tangkap gambar dan jual. Buat video dan edit guna ip7 plus dan jual video iklan tanpa guna lappy. Alhamdulillah smpai skg ade yg nak beli gambar hasil yg aku tangkap dan upah aku buat video guna ip7 plus.. korang gunalah dengan bijak okeyy.. gunalah hp ape pun. Guna dgn bijak dan mafaatkan betul2.. skill tu penting, pegalaman itu penting.. insyaAllah

  16. Bagi orang yg mampu iphone 7 ni lama.Tapi bagi aku bagaikan emas sebab satu jenama iphone pun tak pernah pegang cuma bersyukur dgn apa yg ada dan kemampuan.😊

    1. ciut R.T.P Alhamdulilah tahniah.. Jgn merasa rendah kalau itu sahaja yg mampu.. Biarlah kita hargai rewards yg dpt kita bangga dgn diri sendiri..

  17. Btw nak beli iPhone 7 Plus atau iPhone second, boleh roger 0193056640

  18. Tq buat review.. Saya baru dapat ip 7 plus as hadiah.. So agak berguna juga nak tau ttg ipongg ni.. Nie first time pakai πŸ˜‚.. But guna phone ni as no kedua.. Sbb kamera gahaha

  19. Apple 7plus masih ada keluaran baru. Mac city, switch fan machines ada jual dgn harga RM1699 utk 128g

Comments are closed.