iPhone 11 Pro Max 512GB Dengan Harga RM1160 😱

Tekno Viral
Spread the love

 

Rahsia Dalaman Bagaimana Saya Menjana RM500K Dari Rumah

 

Langkah Demi Langkah Surirumah Buat Duit Dari Rumah RM500 Sehari

 

Teknik Rahsia Saya Mengumpul 100,000 Secara Automatik – KLIK

 

Siapa Lagi Nak Buat Duit Tepi RM1000 Seminggu Tanpa Bekerja

 

7 Rahsia Jutawan Automatik Yang Ramai Orang Tidak Tahu – Download Disini

 

46 thoughts on “iPhone 11 Pro Max 512GB Dengan Harga RM1160 😱

    1. @ᴅᴀиʏᴒ 76 saje je 🀣 saya pakai realme c3 je ni bukan Nokia saje nak tengok orang comment

  1. Dekat carousell pun ramai scammers.. aku ade pengalaman beli iphone x beli kat situ.. beli sebelum xs keluar (2018).. sebelum beli tu ak da check semua aspek, da buat research sendri supaya xnak kene tipu.. then bila cod, mmg 100% fon ori.. yg bestnya ak minta cod kat masjid,haha.. dia datang, lepas beli siap solat zohor sekali kt masjid.. tetapi..

    After setahun, Rupa2nya ak telah kene tipu, fon tu dah kene block imei no oleh celcom.. sebabnya ialah sebab penjual tu beli secara installment, then xbayar.. sekarang ak bergantung dengan wifi and hotspot jela..

    Sekiann, hati2 bila beli selain daripada apple authorisers

  2. Never ever trust if the price is way to low from the original even though they deadly claimed that the phone is original!!! Buy from the store or telco..

    1. @Xeon kalau pre order tu ko jgn lah percaya..hahaha. 1st batch mmg la dpt sbb dia kumpul duit org lain. batch last2 tu mmg x dpt sbb dia dah guna smua duit korg tu utk belikan for 1st batch and nak scam for 2nd batch and so on. aku dah kena sekali.. sampai skrg aku x percaya fon pre order ni.

  3. Senang beli fon kat kedai yg trusted. Aku klu nk beli apa Β² gajet mmg cari yg ttrusted.. peratus nk kena scam tu kurang.. klu online pon perhati seller dia & tgok review.. rs confident then baru beli..insyaAllah ok. Jgn tlalu kejarkan nk murah & hype sgt

  4. Bagus la channel ni dia bg tips2 n info yg sangt berguna . Btw sy pernah hampir kena scam kt ig tp Alhamdulillah la dpt perasan πŸ₯°

  5. Aku bnyk kali scroll ig jumpa seller iphone 11 pro max 512gb rm2K+ lpstu dpt free apple watch 5 or airpords pro. Eeee nak tipu un x pandai πŸ˜‚

    1. @Irfan Fathi boleh jerk dpt telco digi kat sana….kalau kat sini telco 3 dgn apa tah lagi satu aku ada pakai….

  6. Assalamulaikum Bang, nak mintak request boleh tak? Pandangan abang terhadap Huawei Mediapad M6, dari segi spec, dan kesesuaian penggunaan untuk yang bekerja dan student. Saya harap abang baca komen nih. Peace✌🏻

  7. Years ago la.. masa iP7 keluar, harga iP5s dah drop below 1k x silap. Membar aku ni ada join yang pre order iphone ikut badge semua. So dia ni first badge, but masa tu harga iP5s dia beli dalam 4-500 je. Dia beli dua kot. Sebulan mcm tu dah dapat dah. First badge semua dapat katanya. Aku masuk la 2nd badge.. saje nak merasa iPhone tp murah. Order la satu. Ada yang order 3 la 5 la (2nd badge) . Estimate time dia before puasa. Kitorang pun dalam gp 2nd badge pun tunggu jela. Dah masuk puasa dia (Admin GP) cakap before raya pulak sebab cargo dari china kena sekat la ape la. Dah raya ni dia cakap lepas raya pulak. Last2 ape pun xdapat. Ada la dropship call org yang jual fon ni (dia record call tu) Dropship tu perempuan apa nama lupa haha. Tp dealer tu aku ingat lagi suara dia lelaki, 30s or maybe 40s. Cara dia cakap memang lembut dan xde kurang ajar. Dia atur kata bicara dia memang cun2 pusing cerita sana sini. Ape la yang dikata budak perempuan tu yang umur 20an baru nak belajar bisnes sikit2 tapi x cukup ilmu. Well, We all F Up.

    Note to myself: You have seen the iceberg but not beneath it.

  8. vid ni personally membantu bagi kawan ii sku nk cari iphone murah , sbb diorang ni jenis nk beli ja , asal murah beli , vid ni sangat membantu bagi aku sbb sapa ja nk tgok kawan ii kna scam kan , done shareπŸ‘ŒπŸ»

  9. Saya nyaris membeli iphone dari instagram, terima kasih untuk video ini yang bermanfaat πŸ™πŸ»

  10. 2016 dulu aku ada terjebak dgn iphone preorder 2 minggu , alhamdulillah dah 4 tahun tak sampaiΒ² πŸ˜‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *