Gajet PALING BERGUNA Dan BEST Bawah RM100 | EP 1

Tekno Viral
Spread the love

 

Rahsia Dalaman Bagaimana Saya Menjana RM500K Dari Rumah

 

Langkah Demi Langkah Surirumah Buat Duit Dari Rumah RM500 Sehari

 

Teknik Rahsia Saya Mengumpul 100,000 Secara Automatik – KLIK

 

Siapa Lagi Nak Buat Duit Tepi RM1000 Seminggu Tanpa Bekerja

 

7 Rahsia Jutawan Automatik Yang Ramai Orang Tidak Tahu – Download Disini

 

30 thoughts on “Gajet PALING BERGUNA Dan BEST Bawah RM100 | EP 1

  1. Me: we are the love sick girl!!! 😂😂😂. Ape² pun terbaik bang video. Keep upload. Semoga sihat selalu bang. Amiin

  2. mantap la bang faiz content macam ni yg ramai suka lgi2 smartwatch tu bru nk add to cart dh sold out utk warna hitam 😂

  3. Bang review WiWU Airbuds X Pro dia harga pasaran macam RM90~~ tapi kalau kat online dia mahal sikit. Sound nice giler bass pun ok. Memang awesome👍

  4. Aku beli dah haylou pro GT1 Pro… Harga dia not bad… Kualiti dia sangat2 bagus… Bass dia memang sedap… Cuma masalahnya kena selalu pairing & oversensitive bila terpegang….

  5. Mula2 sebelum play video ni aku expect Smart Watch to Haylou LS02, sebab nampak ada TWS Haylou, sekali bukan pulak…Maybe next video boleh masuk Haylou LS02 tu pulak, harga kat shopee baru RM80 je

  6. Saya pengguna haylou memang bagus delay dia sikit sngt best main game dmgr step padu gila

  7. Mantap bang, saya cadangkan abang buat timestamp untuk video2 abang. Rasanya mudah untuk kami para penonton. hehe

  8. Terus maju Fuzz Channel 💪 Teruskan buat video ii ni dan jangan berputus asa 😊 , Saya doakan Fuzz Channel sentiasa dimurahkan rezeki 😊 AMINN 🤲

  9. paling suka tak fokus bab gajet communication je. ada juga gajet dapur macam mesin kisar tu dan penghalau nyamuk tu. bagus betul macam ni. next time buat macam ni lagi. mesti ada 1 barang dapur, 1 barang kereta ke, 1 barang rumah dan barang communication. hehe

  10. Ok aku xsempat nk buat review video lg (page baru sbb group reviewer lama bubar 🤣) sbb kekangan masa.
    Aku baru guna 2 hari. Full use low brightness dan sentiasa pair dgn hp.
    -bateri tahan dalam hampir 18jam.
    -call notify hanya boleh 8 org saja yg akan keluar nama. Dan korg kena set dlm apps dia. (Ramai youtuber trlps bnda ni)
    -korang boleh call direct dr hp. Mic mmg cun clear.
    -sound setting full dr hp. Kira bila connect bluetooth, dia jd speaker bluetooth korg. Korg psg lagu ke youtube ke, akan bunyi kt jam.
    Whatsapp business tak link notify. (Apa apps yg notify boleh check pd apps dia)
    -speaker dia mmg kuat gila kalau full.
    -boleh tukar wallpaper gambar sendiri dlm apps dia.

    So dgn harga rm75 (link) atau ko cari shoppe ada rm45, korg boleh compare dgn mi band 4 (rm75)
    Tu je review aku versi comment.

  11. Nice gila smartwatch siap boleh pasang lagu, boleh call bagai. Entah2 nnti next version siap boleh ambik gambar. Cuma kurang part interface dia je yang tak smooth, nampak lag gila. But other features sgt menarik.

Comments are closed.