Gajet PALING BERGUNA Bawah RM50 | EP 1

Tekno Viral
Spread the love

 

Rahsia Dalaman Bagaimana Saya Menjana RM500K Dari Rumah

 

Langkah Demi Langkah Surirumah Buat Duit Dari Rumah RM500 Sehari

 

Teknik Rahsia Saya Mengumpul 100,000 Secara Automatik – KLIK

 

Siapa Lagi Nak Buat Duit Tepi RM1000 Seminggu Tanpa Bekerja

 

7 Rahsia Jutawan Automatik Yang Ramai Orang Tidak Tahu – Download Disini

 

41 thoughts on “Gajet PALING BERGUNA Bawah RM50 | EP 1

  1. Aq perasan view angle utk vid ni makin mantul. Good job semakin sedap mata utk tonton vid di Fuzz ChannelπŸ‘πŸ»

  2. lama dah tengok aircond tu kat shopee. tunggu masa je nak beliπŸ˜… thankyou fuzz channel review air cond tu😁

  3. tu air cooler tu, bukan aircond, nice utk table study, or sambil main gamer jadi cooler utk fon

    1. @Ezshockwave Rampage ooo.. Hahaha bertabah bro.. InsyaAllah kalau hang rezeki lebih boleh beli aircond… Aamiin

  4. Intro makin power.
    Pls teruskan lagi series tech budget mcm ni.
    Kadang2 ade bende yg orang patut tahu murah dan bagus

    1. Xsejuk mn pon..kipas lg ok..yg tu duduk dkt je kena..aku beli tiga..duduk dpnΒ² dy je kna xbole pegi jaoh even pasang 3 pon..dua dr tu guna mcm biasa satu lg aku pegi cucuk jarum sbb igt air dy akn jatoh bawah sbb satu tu aku try mulaΒ²..jd aku xtahu bnd tu mcm mn…dah jd mcm laen…silap pulak pergi cucuk..

  5. Adakah Fuzz ni Mrwhosetheboss versi Malaysia? Hehehe best content btw!
    Edit: wowzer, banyak tu like! Tq semua!!😍

  6. Terbaik channel ni..suka dgn cara penyampaian dan content2 yg dibuat..kipidap bro!πŸ’ͺπŸ’ͺ

  7. Buat lagi review mcmni best tengok. Nice fuzz channel teruskan lagi buat video review mcmni.

  8. Sebab ada kat recommendation terus subscribe ☺️✌️ bro, buat content lagi tentang gadget pulak.. lazada n shoppe affordable price jugak. Terima kasih πŸ₯°

  9. Good job πŸ‘. Camera angle dgn content ambil inspirasi dr mewhosetheboss. Moga content mcmni disiarkan dgn lebih kerap. Slalu tgk video faiz zainal dr zaman kekok2 dpan camera lg πŸ˜…. Keep it up bro πŸ‘

  10. Ugreen memang brand bagus dengan harga yg berpatutan.. so far beli otg cable mmg terbaik la

    Edit : πŸ‘‹ hi fuzz, aku dah subscribe.. harap banyak lg content2 berguna mcm ni in future ✌️

  11. Saya beli Mini Portable Aircond yg sama lepas tgk video ni. TAPI, iya ia mmg sejuk, tapi hanya bila guna kt bilik/tempat yg sedia ada aircond. Saya test di ofis mmg anginnya sejuk sbb udara ofis dh sedia ada aircond, sama mcm bilik pengulas yg dh sedia beraircond, maka dia ulas anginnya mmg sejuk. Tetapi bila guna dekat rumah saya yg mmg tiada aircond, langsung tk sejuk angin MPA ni, even bubuh air sejuk dan ais. Jadi, bagi saya ia tidaklah efektif utk menyejukkan even kita duduk benar2 hampir dgnnya. Jauh apatah lagi. Ini sekadar pandangan pengalaman saya πŸ˜‰

    1. baru igt nk beli, musim2 panas nie.. tp bila dh bce review tuan… mcm x jd la plak… sbb rmh mmg xde aircond… huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *