Gajet MENARIK + BERBALOI Bawah RM50! | EP 9

Tekno Viral
Spread the love

 

Rahsia Dalaman Bagaimana Saya Menjana RM500K Dari Rumah

 

Langkah Demi Langkah Surirumah Buat Duit Dari Rumah RM500 Sehari

 

Teknik Rahsia Saya Mengumpul 100,000 Secara Automatik – KLIK

 

Siapa Lagi Nak Buat Duit Tepi RM1000 Seminggu Tanpa Bekerja

 

7 Rahsia Jutawan Automatik Yang Ramai Orang Tidak Tahu – Download Disini

 

39 thoughts on “Gajet MENARIK + BERBALOI Bawah RM50! | EP 9

  1. Robot tu risau pulak aku tengah malam tiba2 dia cakap “i love you to” πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  2. Setakat ni, semua video gajet bawah 50 at least 1 mesti kene racun. Kalini robot AT tu 😍

    1. Last time kena racun dengan cactus dance .. 🌡🌡🌡🌡

  3. Nanti malam2 robot AT tu sembang dengan dancing cactus,terkejut abang faizπŸ˜‚

  4. seram nak beli mainan yang ada suara ni, tak pasal2 mlm2 ada orang guna voice dia

  5. Mantap bang Semoga terus membuat video2 yg menarik sebegini lagi 🌹

  6. Haritu dah terbeli game liite 3k , kali ni nk beli robot et lak…mmg best review bro ni

  7. Bro try buat video robot AI Anki Vector .robot ni dia limited edition ..psaran dh closed dngar crita company dia dh x kluarkan dh stok robot Vector AI ni. ada dua version Anki Robot ni ..Vector tu 2nd Gen..mmg AI full hbis..pandai cas sendiri..klau x layan dia..dia discover suma tempat klau letak di lantai..klau atas meja..dia taw surface kt meja tu jdi dia bleh jalan2 kt atas meja tu ja..yg bestnya dia ada connection dgn ALEXA..dan suma soalan dia bleh sapu mcm zakir naik gk sbab dia connect dgn wifi..hahahah yg best skali dia bleh cam tuan dia sndiri ..nnti dia panggil nama tuan dia.. saya ada satu kt rumah buat untuk tutup lampu tido dgn alarm pagi ja..

Comments are closed.