EPISOD 33 7 HARI MENCINTAIKU 2, KHUZAIRI KAHWIN DENGAN NURUL AIN???

Video Viral
Spread the love

Klik Disini Rahsia Buat Duit RM200K Santai Dari Rumah!

Klik Disini Rahsia Jutawan Automatik Ledak RM3000 Sehari!

40 thoughts on “EPISOD 33 7 HARI MENCINTAIKU 2, KHUZAIRI KAHWIN DENGAN NURUL AIN???

  1. Aku lebih suka Mia daripada Nurul πŸ˜£πŸ˜£πŸ˜£πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»

  2. π”€π”žπ”¨ π”±π”žπ”² π”°π”¦π”žπ”­π”ž says:

    Nak tunggu 7 Hari Mencintaiku the movie pula Lps ni πŸ˜‚

    1. π”€π”žπ”¨ π”±π”žπ”² π”°π”¦π”žπ”­π”ž says:

      @Harith Hakimi πŸ˜‚πŸ˜‚

    2. @Harith Hakimi betul..stress kita tgk drama ni..angin 1 badan..🀣🀣🀣🀣

  3. Mmg best.. Menguji emoji dan jiwa betul..semua pelakon bawak watak dgn tersangatlah baik..moga terus sukses dlm industri semuanya.. Serius tiap kali tgk stress dgn perangai mak leha plus nurul hahaha.. TerbawakΒ² ni.. Watak mak leha dah tuaΒ² tp mcm budakΒ² pe’elnya 🀣🀣🀣🀣😝😝😝

  4. 7 Hari Mencintaiku 3 coming soonn..πŸ˜†

    Meluat betul tengok watak Nurul nie. Nampak innocent tapi hati hitam ya amat. Jangan xpercaya, dalam kehidupan sebenar pon wujud jer yg perangai serupa Nurul mungkin yg lebih advance dari Nurul pon ada.

    Team Mia forever. Go Mia Go!!! πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

    1. @Balqis Ariesya Ko mengarut apa nie dohhh? Ada ko nampak aku tulis perkataan kahwin ker? Cakap main hembus jer. Baca bgi hadam ckit. Penonton ada hak utk bgi feedback pasal drama/filem. Once watak tu org menyampah, means lakonan dia berkesan. Apa ntah ko nie, tetiber sentap bagai

    2. Asal marah sgt eeyhh.. nurul tu ok je. Sopan santun. Cuma dia nk lelaki kaya je supaya dia hidup senang. Ape masalahnye…

    3. Sebaik baik orang mesti ada buruknya mak leha kata nurul tu baik. Nurul acah acah segak. Nurul dgn mia nurul kalah mia lagi segak

  5. Uish macam WWE dah sekarang, berlakon tapi buat macam betulΒ² dan ada drama. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  6. Tolong teruskan 7hm sampai bila2 walaupun aku benci gila dgn Leha&Nurul. Nasib ada Sofi&Helmi yg menyejukkan hati πŸ₯°β€οΈ

  7. Semakin Smpi Ke penghujung Episod Semakin Tinggi Darah ku Dan Emosi ku Terganggu Akibat 7hmku2 Ini….Sakit Hati Sakit Jiwa…😩😩😩😩

  8. Salam kepada pencinta drama tv3, sy peminat kpd pasangan Mia dan kuzairi semoga tabah dan setia dan bahagia buat selamanya tanpa ada org ke-3 ,dan moga mertua Mia terus menerima Mia sbg ank menantu dan berbuat baik kpd keluarga tersebut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *