90 thoughts on “Disangka TV Rosak, Penyampai Berita Tercegat Saja Ketika LIVE…

    1. yonkou Kaido itu semestinyaπŸ˜‚…tu mknanya org Malaysia sentiasa maju kedpn..hp sentiasa ditanganπŸ˜‚πŸ˜‚

  1. Admin tak faham kenapa ada yang nak komen kecam2 melampau, biasalah tu masalah teknikal. Mungkin script tak keluar kat screen ke apa2. Korang jangan nak ambil serius sangat, brader yang rakam tu pun relaks nada bergurau je. Hmmm 🀦

    1. Agreed.Tiber teringat scene pramlee dalam seniman bujang lapok,mase screen test director ahmad nisfuπŸ€¦β€β™€πŸ€ͺπŸ€ͺ🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

    2. Entah apa entah nak marah2. Ni pun diorg nak bising. Tu masalah teknikal pun diorg kata itu ini pasal siaran Tv tu. Nak judge macam2. Orang Malaysia ni.. tak tau la semua dia tak suka. Entah apa je diorg nak…

  2. ape2 pun boleh jd mase live , nk bace berita secare live bukn kje yg mudah , baik kite support dye , nk jd pemberita bukn senang , its okay ! keep a good job !!

    1. Bercakap depan org ramai lebih rileks dari membaca skrip depan Cam tau… Kalau depan org ramai pun susah, jgn kata nak ‘Live’… Musim PKP ni baru merasa Live/pre-record itu bukan senang.

    2. @Ahmad Syahmi شاثفا Awak dah pernah cuba tengok kerja pembaca berita macam mana? Ingat kerja diorang berdiri depan skrin dan baca skrip shj ke? Banyak tau research yang diorang kena buat hanya untuk siarkan satu berita yang keluar beberapa minit shj. Dan pembaca berita ni bukannya kerja selesa bawah aircond dalam studio je sepanjang masa. Diorang pun ada yang kena turun padang buat kerja macam journalist2 yang kerja di sebalik tabir. Saya yang grad Masscomm ni pun still rasa kerja diorang ni susah gila.

  3. Rakyat Malaysia bab bab macam ni no 1..Suke cri ksalahan orng lain..lpastu kecam sana sini😏..Ingt ii lh,kita ni hanya manusia biasa..yang ada kelebihan & kekurangan yang tersendiri😎 (ini adalah pndangan saya sendiriπŸ™)

  4. Tak tahu lah nak kesian atau gelak skrg ni. Dah nama pun masalah teknikal bukan salah dia pun. Tapi part dia pergi dan patah balik tu aku rasa lawak sikit. hahahah

  5. Bak kata P. Ramli

    “Tuan suruh sy action.. Tuan tak suruh sy cakap”
    πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    Kenapa like sini lagi byk dr subscriber akuπŸ˜‚

    1. πˆπ“π™ π‡π€πˆπŠπ€π‹ π†π€πŒπˆππ† says:

      haahhaha🀣🀣🀣

  6. kenapa time aku tengok berita takde pape yg jadi tapi time aku tak tengok mcm mcm plk yg jadi..apoooπŸ˜‘

  7. Aq tgh mkn bini aq pggil “”biy.. tv rosak ni””
    Aq cuci tangn g tgk aikk elok je🀣🀣🀣🀣

  8. Ψ§ΩŽΩ„Ω„Ω‡ΩΩ…Ω‘ΩŽ Ψ΅ΩŽΩ„ΩΩ‘ ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩ‰ Ψ³ΩŽΩŠΩΩ‘Ψ―ΩΩ†ΩŽΨ§ Ω…ΩΨ­ΩŽΩ…Ω‘ΩŽΨ―Ω ΩˆΩŽΨΉΩŽΩ„ΩŽΩ‰ ؒلِ Ψ³ΩŽΩŠΩΩ‘Ψ―ΩΩ†ΩŽΨ§ Ω…ΩΨ­ΩŽΩ…Ω‘ΩŽΨ―Ω

  9. Instead of laughing, I felt proud & impressed on how they handle those situations. Did u even understand how hard it is to receive messages from afar with nowadays connection? Then this vid gone viral. I hope that guy can have his peaceful sleep.

  10. im proud of how he handle his face impression. igt sng ke nk brckp dpn camera, live plk tu. kau try cakap dpn cermin, ssh tau nk bg expression yg , you know .

  11. Lucu dan comel lh pula πŸ˜‚πŸ˜‚ . Besalah masalah teknikal kan difahami juga. Apapun lawak lahπŸ˜‚πŸ˜…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *