62 thoughts on “DAH SIAP MASAK BARU PERASAN, TAK SANGKA JADI MACAMNI..

  1. Tu MR. CRAB dia nak gi ambil resepi dan duit dia untuk diwasiatkan kepada PLANTON πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  2. ketam be like : mcm mana dia boleh prasan aku kt sini πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  3. haha tk sangka ketam pun tahu yg orang tu nk msk diaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    1. @najwa ahmad mmg haram. Kalau tengok lembu kena sembelih pastu kesian kan lembu tu pun haram jugak makan daging die

    2. @Ahmad surya hilang kt husband die brgkali..msuk dkt maggie 🀣🀣🀣🀣

  4. Ketam: alamak.. kantoi plakπŸ€¦πŸΌβ€β™‚οΈπŸ€£πŸ€£

  5. Ingat kita manusia takut mati, ketam pun takut mati, macam buat pkp takut rakyat mati kena covid 19πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜ΉπŸ˜ΉπŸ˜ΉπŸ˜ΉπŸ˜Ή

    1. Bukan takut rakyat mati…mmg ada yang matiπŸ˜…πŸ˜… kita jer yg tk mati lgi nihh sbb tk kena lgi…😁

  6. Lucu la ketam tu…πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..
    Dia guna teknik KAGE BUNSHINO JUTSUπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»

    1. mungkin mak cik tu masak kat dapor,sempat lah ketam tengok citer naruto dan belajar jutsu

  7. kak:HEYY,HEY WHY ARE YOU RUNNING?HEYYY

    ketam:PLIS STOP MAKE ME BE LIKE THIS……..

  8. Kawan ketam:ajalku telah tiba
    Ketam:nasib baik aku selamat
    Makcik:Anda yakin?

  9. Ohh! tu ketam β€œTRANSFORMER” autobot roll out, sekejap jadi ketam, sekejap jadi dumbell.🀣🀣🀣🀣

    1. I’m Optimus crab

  10. Teringat filem keluarga “si Comat” , Belum masak ketam dah cabut lari. Lakonan Allahyarham seniman Dato’ Aziz Star & Allahyarham seniman Ibrahim Pendek.

    1. @Mai Loi haha…tq…utk comment yg hambar🀭…jgn lupa bg like tw…πŸ‘πŸ»

  11. Ketam: Alamak! Aku kene jaga kedai
    Kawan: Tolong akuuuu😭
    Ketam: Bye
    Makcik: Kemana kau pergi M.R Crab?😌
    Ketam: Aaaaaaa!😫

Comments are closed.