CARA MOHON BANTUAN RM600 SEBULAN UNTUK PEKERJA TERPAKSA AMBIL CUTI TANPA GAJI.

Buat Duit Online
Spread the love

Klik Disini Rahsia Buat Duit RM200K Santai Dari Rumah!

Klik Disini Rahsia Jutawan Automatik Ledak RM3000 Sehari!

26 thoughts on “CARA MOHON BANTUAN RM600 SEBULAN UNTUK PEKERJA TERPAKSA AMBIL CUTI TANPA GAJI.

  1. Mcm.mna dgan pekerja yang pencen dan pernah carum ke Perkeso dlu.Tak pernah cliam sebrang selama ini.

  2. can government consider to let pekerja withdraw from their EPF temporary during this period, rm600 to certain family is really not enough, i mean application thru internet and bank in straight

  3. Beri keluaran duit kwsp adalah lebih adil utk semua pekerja n rakyat sebab duit simpanan sendiri.. Guna time darurat. Menteri boleh la senyum sebab byk duit tapi rakyat yg sederhana,miskin sapa nk bg makan sementara 14hr ni.

    1. Betul tu…adalah sikit dlm kwsp tu tak sampai 10ribu pun..tapi tengah darurat ni..tengah susah ni…bagila kami guna😭nk mkn pun susah dahla ada masaalah kesihatan ibu tunggal…nk kerja skrng pun terrbatas asyik tak sehat jer..tu duit epf kami😭

    2. buat rugi kita bayar duit socso..majikan kenyang perkerja sakit duit gaji tak ada masa cuti

      buat habis duit negara

  4. Macam mne sya last kerja 21/3 ada kah boleh memohon bantuan ni…nk cari kje mne ade buat mase ni d sbb kn virus..nk bg ank mkn apa aduahii

  5. Hahaha bro bikin banyak banyak syarat supaya susah nak dapat diaorang diaorang saja pandai pandai atur lah

  6. Snang crta spa yg ada kena mengena dngan perkeso boleh la mencuba.klo xda mcm aku ni la…tngok jak dah term dia mcm tu

  7. Tak ada guna bantuan ini sebab kalau tunggu hujung bulan banyak orang dah mati sebab tak boleh keluar beli makanan

  8. Kalau kerja kedai makan macam mana pulak kedai makan tutup takut Rugi bos cakap……aduhh pening tak Ada duit

  9. Tahu pun susah so ckap dengar lah STAY HOME ni degil bagi lagi kuman tu merebak..rasakan..elok nak habis tambah lagi cuti ..bodoh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *