Cara Dapat Top Up Free RM10 Yang Ramai Tak Tahu

Buat Duit Online
Spread the love

Download Rahsia Budak Kilang Buat Duit Dari Rumah RM500/Hari!

5 Cara Buat Duit Dari Rumah Yang Paling Lumayan

1. Buat Duit Dari Rumah Dengan Pengajaran dan Latihan

Ini adalah cara nombor satu saya, dan saya melakukan ini sejak 5 tahun yang lalu. Ini adalah sesuatu yang hampir dilakukan oleh setiap universiti besar (mengikuti kelas mereka dalam talian) kerana kejayaan besar yang mereka lihat dari University of Phoenix yang memberikan nada untuk pendidikan dalam talian. Lebih mudah sekarang daripada sebelumnya untuk syarikat dan usahawan melancarkan sekolah dalam talian, dan rakan baik saya Marie Forleo adalah contoh utama dengan kejayaan mega, B-School.

2. Buat Duit Dari Rumah Dengan Menawarkan Perkhidmatan

Menyediakan perkhidmatan mungkin merupakan cara termudah untuk memulakannya, anda tidak memerlukan pelaburan untuk meneruskannya. Editor podcast saya Ian Robinson membantu pencipta podcast mengedit rancangan mereka untuk meningkatkan nilai pengeluaran. Terdapat banyak cara yang berbeza untuk menyediakan perkhidmatan dan ini hanya untuk menyedari di mana bakat anda terletak dan penyelesaian apa yang dapat anda berikan untuk orang lain.

3. Buat Duit Dari Rumah Dengan Membuat dan Menjual Produk

Sekiranya anda mempunyai kepakaran dalam APA SAJA maka anda boleh memasukkannya ke dalam buku, kursus, perisian, program audio, DVD, dan sebagainya. Kaedah terbaik untuk mengeluarkan dan menjual produk ini adalah dengan webinar.

4. Buat Duit Dari Rumah Dengan Laman Keahlian dan Program Kesinambungan

Juara lain yang sangat saya hargai di arena ini ialah Ramit Sethi. Dia mempunyai program kesinambungan yang luar biasa (Ramit’s Brain Trust) dan setiap bulan memberikan maklumat yang berguna dan spesifik untuk komuniti yang bersemangat. Komuniti berkembang dari arahannya yang bijak dan membayarnya setiap bulan untuk terus mendapat akses ke komuniti dan sumber daya. Keindahan model ini adalah anda menjual sesuatu sekali dan dibayar setiap bulan untuknya.

5. Buat Duit Dengan Pemasaran Gabungan

Nick Reese telah melakukan pekerjaan yang luar biasa dalam membina laman web, mengembangkan kandungan yang dapat dicari yang luar biasa dan menjual produk orang lain di laman webnya. Dia mendapat komisen untuk setiap penjualan atau petunjuk yang dihantarnya ke syarikat. Oleh itu, dia tidak perlu membuat produk sendiri untuk membina perniagaannya (sejak itu dia bercabang ke bidang lain yang dapat kamu periksa di laman barunya). Pat Flynn juga melakukan pekerjaan yang luar biasa dalam hal ini dan dia sebenarnya menunjukkan berapa banyak yang dia hasilkan setiap bulan dari ahli gabungannya di sini.

Download Rahsia Budak Kilang Buat Duit Dari Rumah RM500/Hari!

 

33 thoughts on “Cara Dapat Top Up Free RM10 Yang Ramai Tak Tahu

  1. sape yg daa refel friends..voucher tu akan dapat pada 3 april ini..dia akan hantar mesej pada no.yg kita daftar and then tekan je link yg dia bgi utk pilih voucher yg kita nak..ak da pegi dkat official facebook rush..sekian info dari aku

    1. Hi, terima kasih kerana tunggu dengan sabar, kita sudah membuat semakan dengan nombor anda untuk kelayakan voucher, dan akaun anda tidak ada pengunaan Rush. Oleh itu, anda tidak mendapat voucher RM10. Tapi jangan putus asa ya, kalau anda ada 1(satu) pengunaan Rush powerbank sebelum 15 Mei, anda masih boleh tebus voucher RM10 yang dipilih ye! Dan voucher akan dimasukan ke dalam Rush App anda pada hari Isnin yang berikut selepas anda layak. Anda juga boleh guna Rush powerbank dengan percuma, hanya perlu masukan promo code “THANKYOU” untuk dapati 5 kali free pergunaan Rush powerbank.

    2. @Mark TV memang dia tak bagi baik report je kat FB dia tipu semua org memang tak bagi topup kemak tu

  2. Memang dapat free topup di sini tanpa pergi ke kedai untuk membeli topup?

Comments are closed.