CARA-CARA SET UP KEDAI SHOPEE (BEGINNER)

Buat Duit Online
Spread the love

Download Rahsia Budak Kilang Buat Duit Dari Rumah RM500/Hari!

5 Cara Buat Duit Dari Rumah Yang Paling Lumayan

1. Buat Duit Dari Rumah Dengan Pengajaran dan Latihan

Ini adalah cara nombor satu saya, dan saya melakukan ini sejak 5 tahun yang lalu. Ini adalah sesuatu yang hampir dilakukan oleh setiap universiti besar (mengikuti kelas mereka dalam talian) kerana kejayaan besar yang mereka lihat dari University of Phoenix yang memberikan nada untuk pendidikan dalam talian. Lebih mudah sekarang daripada sebelumnya untuk syarikat dan usahawan melancarkan sekolah dalam talian, dan rakan baik saya Marie Forleo adalah contoh utama dengan kejayaan mega, B-School.

2. Buat Duit Dari Rumah Dengan Menawarkan Perkhidmatan

Menyediakan perkhidmatan mungkin merupakan cara termudah untuk memulakannya, anda tidak memerlukan pelaburan untuk meneruskannya. Editor podcast saya Ian Robinson membantu pencipta podcast mengedit rancangan mereka untuk meningkatkan nilai pengeluaran. Terdapat banyak cara yang berbeza untuk menyediakan perkhidmatan dan ini hanya untuk menyedari di mana bakat anda terletak dan penyelesaian apa yang dapat anda berikan untuk orang lain.

3. Buat Duit Dari Rumah Dengan Membuat dan Menjual Produk

Sekiranya anda mempunyai kepakaran dalam APA SAJA maka anda boleh memasukkannya ke dalam buku, kursus, perisian, program audio, DVD, dan sebagainya. Kaedah terbaik untuk mengeluarkan dan menjual produk ini adalah dengan webinar.

4. Buat Duit Dari Rumah Dengan Laman Keahlian dan Program Kesinambungan

Juara lain yang sangat saya hargai di arena ini ialah Ramit Sethi. Dia mempunyai program kesinambungan yang luar biasa (Ramit’s Brain Trust) dan setiap bulan memberikan maklumat yang berguna dan spesifik untuk komuniti yang bersemangat. Komuniti berkembang dari arahannya yang bijak dan membayarnya setiap bulan untuk terus mendapat akses ke komuniti dan sumber daya. Keindahan model ini adalah anda menjual sesuatu sekali dan dibayar setiap bulan untuknya.

5. Buat Duit Dengan Pemasaran Gabungan

Nick Reese telah melakukan pekerjaan yang luar biasa dalam membina laman web, mengembangkan kandungan yang dapat dicari yang luar biasa dan menjual produk orang lain di laman webnya. Dia mendapat komisen untuk setiap penjualan atau petunjuk yang dihantarnya ke syarikat. Oleh itu, dia tidak perlu membuat produk sendiri untuk membina perniagaannya (sejak itu dia bercabang ke bidang lain yang dapat kamu periksa di laman barunya). Pat Flynn juga melakukan pekerjaan yang luar biasa dalam hal ini dan dia sebenarnya menunjukkan berapa banyak yang dia hasilkan setiap bulan dari ahli gabungannya di sini.

Download Rahsia Budak Kilang Buat Duit Dari Rumah RM500/Hari!

 

28 thoughts on “CARA-CARA SET UP KEDAI SHOPEE (BEGINNER)

  1. Byk2 tgk ajar shopee.. Yg ni sy fhm dgn jelas.. Tq sis.. Hrp lps ni blh buat video mcm mn ambik order dr telifon dan cara print.. Tq

    1. πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚

  2. kenapa saya punya basic setting tkde wallet pin ehh sisss , and bila nk update profile keluar server error πŸ™

  3. Thank you sgt sgt SarahπŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°.
    Memang bagus penjelasan awakπŸ€—πŸ‘

  4. This is very helpful!! πŸ˜„
    Sy nk tnya untuk *wallet pin* tu kan, dia kena sama dgn pin account bank kita.. Atau boleh buat nombor pin lain?

  5. Saya berniat untuk tidak menjadi beban keluarga walaupun saya masih muda, jadi saya mencari inisiatif dengan cara membuat channel presets lightroom di YouTube dan jual presets di shoppe. Saya doakan Semoga suatu hari nanti, saya dan juga anda yang sedang berusaha meringankan beban keluarga berjaya. Aamin😊.

  6. Sangat membantu. thankyou for tips. next video boleh tak. ajar cara print order customer. sebab saya ada laptop sahaja. tempat printer tak ada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *