Buat Duit Testimoni FLB

Buat duit hari-hari tanpa henti automatik!

 

 

 

 

TESTIMONI BUAT DUIT: SYOKK, Ade je Duit Masuk RM100~ RM400 Setiap Minggu!

“Apabila dapat email daripada maybank2u memang saya dah agak daripada sifu Mohd Nizam. Sistem luar biasa beliau yang unik memang buat saya terpegun sebab ada sahaja duit masuk RM100, RM200, RM400 setiap minggu. Walaupun buat secara sambilan sahaja, saya kini sudah buat duit melebihi RM12,500 dengan formula luar biasa! Saya bagi A++ , memang masyuk! Sila lihat buktinya…

Income terkini:

Mac 2015 – RM600
Feb 2015 – RM100
Jan 2015 – RM200

.

.

Ogos 2014 – RM300
Julai 2014 – RM300
Jun 2014 – RM200
Mei 2014 – RM400
April 2014 – RM200
Mac 2014 – RM300
Feb 2014 – RM100
Jan 2014 – RM500

1/12/2013  RM300
20/11/2013  RM100
10/11/2013 – RM200
3/11/2013 – RM400
21/10/2013 – RM200

20/9/2012  RM100
24/8/2012  RM100
5/8/2012 – RM200
24/7/2012 – RM100
21/7/2012 – RM400
15/7/2012 – RM100
13/6/2012 – RM200
3/6/2012 – RM100

- Anas Asarani, Shah Alam

 

TESTIMONI BUAT DUIT:  JANA RM64,600 Automatik Dengan Sistem FLB! WOW!

 

Terima kasih Mohd Nizam. Dengan formula anda wang masuk ke akaun saya setiap minggu. Kini jumlah terkini ialah :

Bulan Mac 2015:  RM600 sambil goyang kaki. Jumlah Terkini: RM 64,600    (part time jekk!)

Tahun lepas memang kepala pening nak cari duit – harapkan duit gaji kilang sahaja mana nak cukup. Dekat hujung bulan memang gelabah…

Kini sejak sertai sistem FLB Pro semuanya BERUBAH :

- Saya dah simpan RM30,000 di ASB

- Duit kocek RM200-RM300 dalam tangan anytime

- Lega dapat setelkan hutang-hutang lama

- Bawa family jalan-jalan hujung minggu

- Tengah plan nak beli kereta import baru!!

Jangan tunggu lagi, ikut saya buat duit dengan FLB Pro sekarang! Senang giloss, anda pasti terkejut tengok duit masyuk ke akaun bank
tanpa anda sedari.

Masrule, Seri Alam

 

 

TESTIMONI BUAT DUIT: Tak Sangka Boleh Buat Duit Sehingga RM9,850 AUTOMATIK!

Saya memang tak sangka boleh buat duit diinternet walaupun tiada pengalaman langsung. Dengan teknik dan sistem mudah yang ditunjukkan saya mampu menjana RM100-RM300 seminggu sambil goyang kaki. Semuanya berjalan dengan auto-pilot. Komisyen di awal tahun baru telah masyuk ke dalam akaun maybank,tq En Nizam,komisyen terkumpul kini RM 9850

- Zulkifli Muslim, Seremban

 

 

TESTIMONI BUAT DUIT: RM29,200 Dengan Kerja Sambilan FLB!

” Sedar tak sedar dah 111 kali FLB memberi saya komisen. Terima kasih Nizam. Kalau saya tak jumpa program ini mungkin saya masih macam dulu… hutang keliling pinggang. Memang tak sangka beliau dedahkan dan tunjukkan semua step-by step saya ikut satu persatu.

Kini akaun ASB saya memang meletop-letop:

Komisen ke 111  RM200  27/9/2012
Komisen ke 110  RM100  14/9/2012
Komisen ke 109  RM100  26/8/2012
Komisen ke 108  RM300  4/8/2012

Komisen ke 107  RM500  5/7/2012
Komisen ke 106  RM500  13/6/2012
Komisen ke 105  RM200  7/5/2012
Komisen ke 104  RM200  18/4/2012
Komisen ke 103  RM300  6/4/2012

Komisen ke 102  RM300  15/3/2012
Komisen ke 101  RM500  6/3/2012
Komisen ke 100  RM300  13/2/2012
Komisen ke 99   RM200  18/1/2012
:
Komisen ke 84  RM150  10/9/2011
Komisen ke 83  RM500  5/9/2011
Komisen ke 82  RM500  18/8/2011
Komisen ke 81  RM400  25/7/2011
Komisen ke 80  RM500  11/7/2011
Komisen ke 79  RM450  21/6/2011

Sehingga kini komisen terkumpul ialah RM28,000 secara part  time je dan semuanya automatik lak tu. Terima kasih sekali lagi sifu nizam, jasamu tetap dikenang! Cewahhh…. – Nuraimi, Jasin

 

TESTIMONI BUAT DUIT: RM105,300 Dengan Sistem Meletup FLB!


“Alhamdulillah saya dah buktikan..pendapatan 6 angka pertama dalam hidup saya melalui bisnes internet bersama formula luar biasa, …akhirnya komisyen terkumpul saya mencecah RM105,350… tak mustahil anda pun boleh mendapat pendapatan sebegini..yang penting usaha, promosi berterusan dan lakukan pemasaran secara bijak!” Hisham Tawadi, Ipoh

 

TESTIMONI BUAT DUIT: Dapat RM31,450 Dengan Satu Laman Web Rahsia!


” Wah!!bestnyer tak sempat esok dapat lagi hari ni..Terima kasih byk2 kerana ini lah rezeki yang saya tunggu2 selama ini iaitu pendapatan sampingan yang lumayan. Saya akan ikut semua tunjuk ajar yang diberikan dan saya berharap bisnes ini bejalan lancar selama-lamanya. Setakat ini saya telah menjana RM31,450 dengan menempah iklan dilaman web rahsia! Tempah iklan dan tunggu duit masukk… mudahkan! Memang ajaib sebab saya memang belum pernah buat duit dari internet sebelum ini! Terima kasih FLB PRO, anda telah mengubah hidup saya!!” – Norazlina, Jasin Melaka


TESTIMONI BUAT DUIT: Hanya “Copy Dan Paste” Dapat RM12,050!!

“Slip Maybank2u ini adalah contoh sebenar pembayaran komisen oleh Mohd Nizam Pada saya, walaupun sedikit aje (RM12,050 !!) tapi ia adalah hasil yang berbaloi kerana tak perlu keluar dari rumah. Tak perlu berjumpa atau bercakap dengan sesiapa. Tak perlu memandu beratus kilometer dan yang leceh sedikit, kena mengadap komputer dan rajin membaca dan praktiskan “copy dan paste”  sahaja. – Saiful Hazmi , Kelana Jaya

 

 

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Buat Duit Testimoni FLB”

  1. tan says:

    cam mane nak buat duit ?
    saya masih belajar di college..juga sedap mencari kerja menaip di rumah..menaip ape2 saje guna microsoft word , excel atau power point..

    bukan nak cepat kaya..nak cari duit untuk membantu keluarga..

    Sila email saya kalau ada job menaip atau cara2 buat duit percuma..

    Kalau berjaya , doakan yang terbaik bagi encik / puan..

    Terima Kasih

  2. seri says:

    Salam..cmne nk buat ek

Leave a Reply

Powered by WordPress | Premium Themes Blog & Review. | Thanks to Wordpress Themes, Best Free WordPress Themes and WordPress Themes