57 thoughts on “Bila Takbir Jadi Iftitah, TERG0LEK Terus Brader Ni.

  1. KEYAKINAN TINGGI TU ADA!!!
    😅😅😅 KEYAKINAN TU PENTING!
    TERBAIK BRADER NI…JANGAN PUTUS ASA DALAM BELAJAR SESUATU…💪🏼💪🏼👍🏼👍🏼

    1. Ya,kita perlu bagi semangat kepada orang macam ni.Jangan cepat nak pandang rendah.Tapi,dia tetap beranikan diri walaupun dalam keadaan gugup (berdebar).
      Terbaik❤️

  2. Aduiiii aq ulang x tau dh bape kali dh ni…..🤣🤣🤣🤣🤣🤣terhibur aq dgn brader niihhh….x terpikir aq dri takbir raya smpai ke doa iftitah🤣🤣🤣🤣confident itu penting biasalah🤣🤣🤣

  3. Amboi Tangan Semua Macam Orang Bersilat, Tambah Pulak Dengan Baju Melayu Sorang Sorang, Perhh. Terbaik Lha.

  4. Gugup tu😂😂 tgk tahu dah…xpe nasib baik rakam, jika live, ada penerbit marah 😅😅😅

  5. Assalamualaikum… Akak pun x tahan geli hati tgk gelagat adik ni… 🤣🤣🤣🤣Sekurang2 nya terhibur jugak… Sebab x dapat blk raya pkp ni… Apapun semoga adik ni di berikan kesihatan yang baik di permudahkan segala urusan nya aminnnn 🤲 selamat menyambut hari raya yg bakal menjelma untuk adik ni dan juga untuk semua yg membaca ruangan coment ini🤗

    1. Kalau stakat gelak je xpe…ni smpai bergolek dgn kaki2 skali die goyang,nmpak mcm xelok…sbb ni takbir raya..jgn sampai kita jadikan takbir sebagai hiburan

  6. Sebagai mualaf yg bru masuk islam 9/4 sblm puasa hritu, cabaran yg aku hdpi bila solat ialah, trsasul macam ni la..Terus masuk iftitah, tahiyat akhir , al fatihah n mcm²lg.. bnda ni bukan DISENGAJA buat main² smata² content, tp this thing is REAL n it HAPPENS !

    So stop acah² perfect sgt boleh fokus ketika solat or laungkan takbir raya..
    Please la netizen, head hunter baru tau .

    1. @Beban Keluarga RILEK BRO, BIASA LA TU MANUSIA, BUKAN MCM KAU MALAIKAT. TK PERNAH NEVES N BUAT SILAP

    2. Santuy manusia tk de yang sempurna member aq pun pernah tersalah solat xD org solat magrib dia subuh 🤣😂 mamai agaknya baru bangun tido

  7. Tahun ni bgi sy amat terkesan dngan takbir raya,moga bumi allah pulih tanpa covid.selamat hari raya maaf zahir dan batin.

    1. Kelakuan bergolek2 gelak-gelak bertepuk tangan dalam masjid di pagi raya kurang manis masjid bukan tempat pertunjukkan lawak sekadar menegur aje

    2. Covid sudah teda..cuma kerajaan ayah pin saja sekarang ne yg mengada-ngada…

  8. Kesilapan yg x disengajakan…tp xper…ramai yg tersenyum melihat video ni…bukan senyum mengejek, tp terhibur kerana lucu…usahkan dia, kita pun kdg2 boleh tersilap…nama pun manusia…kannn…tp, abg tu pun tergelak sampai tergolek sbb dia tau, dia dh tersilap… 😊😊

  9. Terhibur hati bila tgk gelagat korg yg bersahaja tu. Ye la dh 2tahun kita beraya dlm pkp. Stress kn.. Bertabah lah kita semua.. ❤

  10. 😹😹Disebabkan setahun sekali kita membacanya n mendengarnya tak dinafikan mmg ada silap n tersasul..

  11. comel la gelak golek². Mcm sy , Tme sy bru pandai blajar solat , nak baca alfatihah tp terbaca doa makan. Masa tu bru sbulan lepas convert.

    1. Subhanallah… kenangan buat u sis… 😘😘😘 kami yg hafal nie pun kecundang jgk 😅

  12. aku dengar pakai earphone, pastu tepuk meja bnyak kali , aku lupa jam da pukul 2am, tiba2 mak aku dri blkng ketuk pale aku, “kau da kenapa gelak cm org kene rasuk kt dapur sorang” lepas mak aku tgk vdeo ni mak pn kene rasuk skali belarutan smpai semua tgk hahahahaha

    1. Mcm cite dongeng je 😂 nak jadikan cerita nya psl . Sanggup menipu hahahah iya kan ? Jujur je . Takda sapa kesah n marah kalau kau ngaku kau menipu and sengaja buat cerita

  13. Akak non muslim tp tgk video ni pun ikut tergelak. Sorry no offense, reaksinya lucu sgt. 😂 Selalu dgr takbir raya dari surau berdekatan, baru hari ni tau ada yg namanya Iftitah. Btw, Selamat Hari Raya Aidilfitri bagi semua yg meraikannya. Semoga semua amalan spjg bulan Ramadhan ini diterimaNya.

    1. @Black Bird Insya Allah, hidayah itu milik Allah (akak pinjam istilah ni ye, moga tak salah guna)

    2. @Liana Moga Akak di beri anugerah Hidayah Islam oleh Allah swt…Allahumma amin ya Rob

    3. Me too sharing the same sentiment where for a moment I was like…ehhh that wasn’t the right flow & shared the same laughter. These rehearsals already sunken deep within me. and I’m already diluted with my mixed and unique surroundings. That’s the beauty living in a diversified society yet we.come as 1 🤍 Msia

  14. xpe walaupun ada kesilapan kecil …ramai yg memahami…dia seorang mualaf…tapi punya keyakinan diri utk cuba bersama rakan utk bertakbir raya…Alhamdulillah teruskan pelajari agama islam…kerana kehidupan islam itu indah…

  15. Mula2 dengar,, merdu,, jadi terhanyut kusyuk jap,, masuk part salah tu,, LOL😂😂😂😂😂😂hilang kusyuk, pecah perut🤣🤣🤣🤣

  16. Repeat, Again & Again & Again. We’re humans that always making a mistakes. But there’s a only one Always Perfect, Allah s.w.t. 👍

Comments are closed.