Beli Mistery Box Dapat iPhone 12 ??? ๐Ÿ˜ฑ

Tekno Viral
Spread the love

 

Rahsia Dalaman Bagaimana Saya Menjana RM500K Dari Rumah

 

Langkah Demi Langkah Surirumah Buat Duit Dari Rumah RM500 Sehari

 

Teknik Rahsia Saya Mengumpul 100,000 Secara Automatik – KLIK

 

Siapa Lagi Nak Buat Duit Tepi RM1000 Seminggu Tanpa Bekerja

 

7 Rahsia Jutawan Automatik Yang Ramai Orang Tidak Tahu – Download Disini

 

26 thoughts on “Beli Mistery Box Dapat iPhone 12 ??? ๐Ÿ˜ฑ

  1. Sekali sekala nak tgk buat combination dgn mana2 youtuber lain buat review atau discussion tntang latest gadget or phone. Anyway. Keep it up. Semoga Allah murahkan rezeki kita. โค๏ธ

  2. Saja nak share. Belian macam ni dikira perjudian ya sbb ia mempertaruhkan nasib. Mungkin boleh berhati-hati lepas ni. Papepon mantap FuzzChannel ๐Ÿ‘๐Ÿป

  3. Bagus jugak fuzz cakap bab patuh syariah tu..tulah aku pun mcm was2, nak kena tanya yang lebih arif la:)

  4. hahahaha lawak la fuzz channel wujud lagi percaya2 mcm ni .. fuzz mmg pandai buat content๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿ‘

  5. Tapi selalunya orang banyak beli mystery box kat eBay ataupun kat Amazon sebab kat situ peluang untuk menang tinggi.

  6. Penambahan info, mask cover colour kuning tu utk kita pakai balik, such as gi makan then simpan dalam tu. Maybe tu laa kot penggunaan nye..

  7. Hahaha… lawak la mistery box ni… btw kalau sy nak gieaway ni, sy nak minta pisau itam tu la… rasanya lagi cool and worthy lagi dari gift2 lain… hahahaha

  8. bro, yang second item tu dia nak fokus dekat benda kuning tu bukannya mask. benda kuning tu tempat simpan mask supaya tak terdedah

Comments are closed.