59 thoughts on ““Awak Merajuk Ke Sembahyang?” Tengok Bila Ayah Bebel Anak Merajuk.

    1. Jangan lah bising ayah. Aku sedang solat hajat ni minta sama Allah supaya ayah berhenti membebel. Hahahaa. Asyik membebel saja ayah ni matang lah sikit ayah. Kalau nak mkn mkn lah ayah. Mkn sama piring2 nya sekali😂🤣

  1. alahai comel nya awk adik ,tak sabar sy nak jadi ayah setelah 9 tahun menanti rezeki dari Allah,lagi dua minggu je lagi…

  2. Bagusnya adik ni…papa tegur tadak pulak nak nangis ka, hentak² kaki ka, guling² ka…diam ja….semoga jadi anak yg soleh ya dik. Aamiin

    1. @MOHAMAD. HASWAD budak2 normal lah kita yg dewasa kena tahu handle lah kan tpi klu part mcm ni sedara2 bukan pujuk lagi menyakat 😃😃😃

    2. Mungkin ayah dia…masa kecik dulu…macam tu kot…kena marah…diam je…baik orang macam ni.

    1. @miqhail sembah tu MACAM bunyi tk sedap ,,,, solat tu sedap bunyi nya bagi my ,,tapi ayah lu kata solat bukan sembahyang

    2. awak sudah 2 tahun matang la sikit….2 thn mana boleh matang la pak cik..itu daging kasih masak soft sikit adek juga Nak makan

  3. 🤣🤣🤣🤣anak² surga, pandai, bijak. Semoga jadi anak yg soleh dunia dan akhirat. Aamiin

  4. kira matang la tu….setengah budak dah berguling, melalak, hempas badan bila tak dapat apa yg dia nak..🤭

    1. Bdk2 ni stiap thn akn brubah..x pnh kekal dgn prangai sma jer, ade yg 2thn behave je tp bila msuk 4thn bru tnjuk syeikh..n ade yg sbliknya~ papepon stiap anak ade pribadi msing2 unik xkn sma srupa..

    1. Insyaallah….sy pn ada bela kucing sy bg mkn tiap2 pg tido pn slalu kat bdan sy😊😊😊😊

  5. 0:33 .. “awak dah 2 tahun, kena matanglah sikit” 🤦🏻‍♂️🤣🤣

  6. “Awak merajuk ke awak tengah sembahyang?”, kata papa 😆😆😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

  7. Bagusnya adek merajuk buat solat..minta kt Allah hati tenang dn sabar bila kene bebel..semoga jd ank yg baik dn soleh buat ayh dan ibu..in shaa Allah

  8. Anak yg baik & soleh, elok aje dengar ayah membebel, tahan telinga , tak menangis & tak melarikan diri cari… merajuk gitu aje.. muncung & tegak berdiri sprt org solat. Alahai comelnya baby boy ni… Mudah2an jadi anak yg taat sprt ini. Apa2 pun ayah… marahnya tanda sayang.

  9. Salam warga utube..demi Allah..tolong doakan saya mendapat jodoh Yang diredai…saya lelaki tahun ni dah 35..moga diberi kesempatan merasai nikmat Dan onak duri dalam perkahwinan..amin

    1. Kalau Allah x bg di dunia, Allah bg yg terbaik di akhirat..dgn syarat taat pdNya..di akhirat ade bidadari yg menanti tuk hambaNya yg beriman..

  10. Baguslah adik nih…. Kena bebel tapi dia diam je. Budak cerdik ni, tak melawan cakap ibu bapa. Kalu budak lain mesti mengamuk, hentak kaki atau meraung sampai satu kawasan perumahan dengar.

  11. Seronok tengok bapak mcm nie dengan anak😄 marah pon panggil papa & awak… Bukan kau & aku… Moga adik membesar jadi anak yg soleh…. ✨And Papa, Awesome 👍🏻✨

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *