Apa Yang Best Dengan iPhone 12 Dan iPhone 12 Pro?

Tekno Viral
Spread the love

 

Rahsia Dalaman Bagaimana Saya Menjana RM500K Dari Rumah

 

Langkah Demi Langkah Surirumah Buat Duit Dari Rumah RM500 Sehari

 

Teknik Rahsia Saya Mengumpul 100,000 Secara Automatik – KLIK

 

Siapa Lagi Nak Buat Duit Tepi RM1000 Seminggu Tanpa Bekerja

 

7 Rahsia Jutawan Automatik Yang Ramai Orang Tidak Tahu – Download Disini

 

50 thoughts on “Apa Yang Best Dengan iPhone 12 Dan iPhone 12 Pro?

  1. Think well, Speak well, Ask kindly, Think well, God willing, all that will come later is all good.

  2. Apple: Kami taksertakan palam pengecasan dalam kotak sebab nak jaga environment.

    Brand lain nanti: Kami taksertakan palam pengecasan sebab Apple buat.

    Confirm

  3. Pada aq, sepatutnya die bgi power brick sebagai optional. Sbb bende ni boleh jdi sbb kenapa android user this year x jdi nk beli apple sbb xde power brick. Sbb utk android user, power brick ni penting gile. Byg kan diorang cas fon pon pakai fast charging smpai 65w, and ade yg smpai 104w pon ade. Tibe ii diorang kene beli sendiri power brick yg cas x laju mcm diorang biasa cas sebelum ni. + Harga dh lah mahal. Performance die nak nmpk lebih dri android tu kene tunggu next year or 2 tahun lgi baru nmpk yg chioset apple ni still padu, tpi android dh slow. Kalau kate utk skrin, diorang boleh je beli samsung, sbb skrin samsung ni yg paling berkualiti skali. Kalau kate nk camera boleh je beli google pixel, or huawei (tpi xde google so xjdi lah beli huawei). So sepatutnya apple pandang bende ni serious sbb apple kene tahu yg android user ni bukan mcm apple user yg boleh senang ii je nk telan ape pon yg apple kasi sbb xde pilihan. Diorang ade 1001 pilihan so ofc diorang akan cari yg terbaik utk diorang. Aq ckp ni bukan dari segi apple or android yg lagi bagus. Tpi ni dri segi marketing utk tambah apple fag tu sendiri. X susah pon kalau kasi satu harga optional utk power brick.

    1. @Wish Mi 10T RM 1699, charger 33watt, battery 5000mah, 120hz refresh rate, RAM 8GB, storage 256GB, ada rangkaian 5G, Quad Camera, 108MP main camera. Beli 2 Mi 10T baru dapat 1 iphone 12 mini. Maka nikmat manakah yang kamu dustakan. Android user lebih ramai dari iphone user. Tpi sebab harga iphone yang melampau dan branding yang tinggi menyebabkan iphone jadi multi-trilion company.

    2. @أم احمد boss aku ada redmi note 2 boss. Release tahun 2015. Smpai skrg boleh main Pubg n ML lagi.

    3. Apple x risau pon bro .. sebab dia taw user iphone ni memang …. Hurmm .. mahal macam mane pon dorang beli 😂 .. sebab tu Apple x kisah pun user nak komplen ke nak apa 😝

    4. @S. Rey psl user apple mmg diorang x complain. Tpi ini dari segi nak tambah customer. Kalau kite berniaga, xkan kite xnk tambah customer kan. Mesti kite buat mcm ii utk tarik lagi org utk beli product kite. Tpi ini die mcm dh xnk tambah customer pulak. Itu je kesahnya😂

  4. Nice content and well explained. Nak tunggu video performance pasal battery lak 😍

  5. Personally aku pengguna android terkesima tengok video apple dengan apa yang dia bagi. Tapi sebenarnya aku lebih mengharapkan refresh rate 120Hz dengan batt besar 4500+ dengan fast charging 33watt, type c etc. Tapi instead diorang buat the unexpected. Mungkin aku tak sesuai apple ekosistem ni. Apple, multi-hundred-billion-dollar company siap ada kata dah trillion company, dengan harga jualan macamtu pulak memang aku expect ada charger sebenarnya walau takde earfon.

    Let down untuk aku tapi mungkin tak untuk korang. Poket masing², citarasa masing².

    1. @Pemburu 767 aku tukar dr xs ke s20. Dah dekat setahun. Tak rase nak tukar pulak. Perlu ke tukar kalau lagi bagus dr xs?

    2. @m haz tapi xdalah sekerap dan secepat android… pasal aku guna pun xdalah latest iphone skdr iphone 10 ja pun… android still guna samsung 10+…..cumanya penggunaan yg lama ak rasa best lg iphone….ak tak fanatik ipong tak fanatik android.. dua2 ada kelebihan

    3. @m haz  @m haz  tapi xdalah sekerap dan secepat android… pasal aku guna pun xdalah latest iphone skdr iphone 10 ja pun… android still guna samsung s10…..cumanya penggunaan yg lama ak rasa best lg iphone….ak tak fanatik ipong tak fanatik android.. dua2 ada kelebihan

    4. yup charger dekat pasaran belambak..charger nak ngam watts ngan iphone bukan senang…kang beli2 charging slow…haha kena beli lagi..dah beli balik charge masuk/stop/masuk/stop(paham2la barang bukan ori)kalau beli orig dekat 120…xpaham aku..earphone xbg xpa boleh cari,no hal..

  6. Kalau iphone user yg nak upgrade, okay la takda power adapter tu~ Tapi kalau untuk android user nak tukar ke iphone, tu dah jadi problem tu 😂

  7. Mantap boss , review memang jelas gila ! Tq that info 👍🏻 suka betul bila part RAW TU 😭

Comments are closed.