AKHIRNYA! TARIKH PEMBAYARAN BKC BERMULA 6 SEPTEMBER INI !

Buat Duit Online
Spread the love

Klik Disini Rahsia Buat Duit RM200K Santai Dari Rumah!

Klik Disini Rahsia Jutawan Automatik Ledak RM3000 Sehari!

25 thoughts on “AKHIRNYA! TARIKH PEMBAYARAN BKC BERMULA 6 SEPTEMBER INI !

  1. Akhirnya sampai jugak! Tahniah kepada mereka yang layak!!!
    CARA SAYA BUAT RM1000 TANPA MODAL 👉 https://bit.ly/3rYFItk
    🔥Video motivasi harian anda 👉 https://www.youtube.com/motivasiceo
    Join My Community
    👉https://www.youtube.com/channel/UCLYxyxBAYB2s1TCjgUa5ujQ/join
    My facebook page 👉 https://www.facebook.com/WengHonnOfficial
    SUMBER:
    https://www.utusan.com.my/terkini/2021/09/10-juta-penerima-bantuan-khas-covid-19-dapat-bantuan-bermula-6-september-ini/

    1. Kalau lulus bpr tak yah mohon dah dik..tunggu dia masuk terus ke akaun ya dik..take care selalu ya dik..

    2. @lola lofar channel ohh gitu…. thanks ye kak bagi info nie….semoga dipermudahkan segala urusan akak sekeluarga amin

  2. Akk tak tahulah weng dpt ke tak bkc ni..sbb rayuan bpr kak lola blum tahu lagi lulus ke tak..😩😩😩

  3. BKC ikut BPR status, bagi orang ( rakyat ) berada di dalam golongan ini , macam mana ?? SAYA = (1) hari pertama 15/6/2021 sampai hari terakhir 30/6/2021 buat rayuan BPR = agensi agensi lain pejabat kerajaan tutup😥sepanjang bulan JUNE akibat PKP 3.0 (2) hari pertama 15/6/2021 rayuan BPR sudah penuh dah bila buat online temujanji ( LHDN ) dari hari pertama 15/6/21 sudah penuh sampai hari terakhir 30/6/21,bila 15/6/21 dan 22/6/21 send mail/gmail pi agensi pejabat kerajaan dan dapat balas balik pada bulan JULAI =lagi mahu ini dan itu(macam2 punya syarat😢) sekarang masih documents tak lengkap 😓 dan (3) juga masa tu hanya setengah hari untuk temujanji 8am pagi hingga 1pm saja = (faham) atas wabak Covid19 ., terdapat banyak lagi orang ( rakyat ) berada di dalam golongan ini PKP 3.0, so macam mana nak LULUS rayuan BPR 😢?? LULUSKAN semua bantuan2 kepada rakyat . TERIMA KASIH .

  4. Yg dah terima brp fasa 2 bln 7…kena kemaskini lagi ke atau buat permohonan baru ke? Atau ikut data bpr???tolong jelaskan sikit…nak tanya sikit bpr fasa 3 sdh dapat ke?

  5. Bersyukur lah pada Allah setelah kita terima bantuan kerajaan.
    Banyak bersabar dan melapangkan dada dari semua tipu daya dan hasut fitnah dari mereka yang tidak bertanggungjawab dalam suasana politik Malaysia sekarang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *