Adik Form 1 duduk tepi ‘Drive Thru’ Paling Terkenal Di Malaysia. “Mak kata boleh jadi Ustaz”

Video Viral
Spread the love

 

Rahsia Dalaman Bagaimana Saya Menjana RM500K Dari Rumah

 

Langkah Demi Langkah Surirumah Buat Duit Dari Rumah RM500 Sehari

 

Teknik Rahsia Saya Mengumpul 100,000 Secara Automatik – KLIK

 

Siapa Lagi Nak Buat Duit Tepi RM1000 Seminggu Tanpa Bekerja

 

7 Rahsia Jutawan Automatik Yang Ramai Orang Tidak Tahu – Download Disini

 

57 thoughts on “Adik Form 1 duduk tepi ‘Drive Thru’ Paling Terkenal Di Malaysia. “Mak kata boleh jadi Ustaz”

    1. bantu dia trutama skali dri sudut plajaran agamanya agar jdi org baik dn anak yg brguna utk ibunya, kluarga, masyarakat dn negara Aamiin

  1. baguss adik ni nk dia berniaga tlong mak dia jual nasi lemak tu wlpn berjam² dia menunggu..semoga d murahkn rezeki adik..fs channel terrbaik sy akn terus support ok .😊👍

    1. Gk terasa berlinang air mata , mudah2an keinginan mak dia di kbl kan Allah anak nya jd ustadz aamin .

  2. Alhamdulillah….. Terbaik FS Cannel….moga di Berkati dan di Rahmati Allah Dunia akhirat…. 👍👍👍😎

  3. Adik2 sebaya dia masih leka main mobile legend kejar rank, adik ni tolong mak berhujan panas mandi 5 pagi.. semoga rezeki adik sekeluarga melimpah ruah, belajar rajin2 dik

    1. @Tony Stuck bodohnya komen kau..ingat SEMUA budak kaya ke nak beli handphone..ingat idup mereka dihabiskan dengan games ke..cakap biar guna otak

    2. @AZIZI ISMAIL ada ke aku kata semua? Ada ke aku kata anak kau? Ambik pengajaran yang ada. Jangan nak serkap jarang. Gaya penulisan dah tahu budak hingusan, kalau berani mari borak depan² nak tengok siapa bodoh siapa pandai.

    3. @Tony Stuck hahaha jgn layan bang,paling² budak pinjam phone parents sbb nk bukak YouTube

    1. Semoga adik Ni sentiasa dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik Dan dipermudahkan segalanya dengan penuh keberkatan.

  4. Semoga Allah beri kesihatan yg baik, keberkatan umor dan keberkatan rezki untuk korang terus buat kerja amal ni… aminnnn

  5. Allahu baik sungguh anak ni . Moga Allah permudahkan Segala urusan dia Dan mak Cari rezeki halal di bumi Allah yg Maha luas ni .. sebak bila dgr dia bacakan doa tadi.. moga jadi anak yg soleh dunia akhirat aamiin ya rabbal alamiin

  6. Bersabar la kawan🥺🥺kau macam aku jugak.. hidup kadang² senang kadang² susah.. AL-FATIHAH untuk arwah kita🤲🤲🥺🥺

  7. Warga kota damansara bantulah adik ni dr segi pertuturan adik ni seorang anak yg baik sy doakan team fs murah rezeki dan di berikan kesihatan yg baik di permudahkan segala urusan dunia dan akhirat

  8. Alhamdulillah dpt anak mcm adik ni yg membantu ibunya tanpa ada upaj pun.duit dia pun dibagi pd ibunya.semoga adik ni berjaya dlm kehidupan.terbaik FS CHANNEL 👍👍👍👍👍

  9. Basikal Org Bagi
    Duit Bagi Mak
    Moga Jadi Anak Yg Soleh Dan Berjaya Dunia Akhirat✅
    Aamiin Ya Rabb

  10. Alhamdulillah, walau pun tak punya harta ,tapi Allah anugerahkan anak yg baik.Semoga adek Azrin akan menjadi seorg Ustaz ,amiin.

  11. Tq FS.. Semoga Dimurahkn Rezeki Demi Jln Allah..
    untuk adik.. Pakcik doa adik berjaya dan pengalaman ini buat adik lg kuat.. Pakcik umur 40 ada anak sebaya adik.. bertabahlah.Pakcik doa Semoga adik berjaya dlm apapun..Pakcik pernah jual keropok ikan, petai, ikan masin, kuih, aiskrim masa 11,12,13,14,15 .. keje kantin , kedai runcit , potong rumput, Korek longkang.. percaya lah adik ,, bnda mcmtu buat adik kuat. Adik akan berjaya , semua mslh akan mudah utk adik..

  12. Ya allah….. Nangis je tgk video yg ni…. Moga jadi anak yg soleh dik… Moga cita² mu tercapai kelak…. Aamiin aamiin…. Tq team… Moga kalian dimurahkan rezeki nya jua….

  13. Dgr la wahai adik2 zaman milennium.. dunia ni persingahan je.. ape yg kita nmpak skrang di dunia ini hanya mainan je bukan kehidupan sebenar..hidup kita yg sebenar disyurga disisi Allah S.W.T .. hidup kita skrng ini bukan seperti game mati hidup balik.. ape penamat hidup kita..amalan sikit atau bnyak.. itu sahaja yg kita akan bawa pergi.. tiada jalan kembali.. disana kita ditimbang amalan.. bukan rank atau pangkat ataupun harta sekalipun.. sedarla dari awal.. jgn smpai kita trlewat..pada masa itu kita merayu meraung sekali pn.. kita tidak akan dikembalikn.. tiada siapa akan dgr.. hanya amalan.. amalan.. dan amalan..sy sendiri telah sedar walaupun agak sedikit trlewat😔..

  14. Sedang anak² sebaya sibuk meminta itu ini, die boleh jawab “xde teringin”.. tinggi sungguh rase syukur dlm diri die.. semoga satu hari nnt adik menjadi seorg insan yg kaya dan berjaya dunia akhirat.. Aamiin

Comments are closed.