54 thoughts on “5 Sebab Mengapa ISA ISARB Merupakan GENIUS Youtube Di Malaysia

  1. *⚠️NK TGK Yg Suara Ok Sikit ..Bole Pergi
    Facebook Top5Malaysia.. admin Ada Post Vid ni Yg suaranya ok kat situ☺️

    ❤️MINTA MAAF Ada Gangguan Teknikal Pada
    suara Video Ini..masalah youtube sound Copyright …Sebelum 400k Views Ok je..Lepastu Tiba2 Problem..Minta Maaf Sgt2🙌🏻…

    💵Setiap video minggu admin akan buat giveaway …untuk menyertai…tekan subscribe..like dan komen kenapa korang minat isa isarb
    *

    1. Hai sy mencari youtubers yg sudi support sy & ingin menderma kpd anak2 yatim @ org susah..boleh jadikan sebagai content @ amal sembunyi.. contact sy 0165673829

    2. Yes memang satu yang buat kita bersemangat untuk keuntungan.tapi ingat kits perlu tahu identity lebih menguntungkan dari publisiti.

  2. Isa isarb ni dia bijak buat pelaburan.. Dia bijak tarik perhatian viewer.. Dia berani melabur dn dia yakin.. Dan yg paling aku suka isa ni dia pemurah suka sedekah itu punya rezeki dia sentiasa murah.. Dia sentiasa pesan dlm video dia dan mengajak viewer dia sentiasa sedekah sebb sedekah tak kn buat kita miskin.. Itu aku respect abis dgn isa isarb ni.. Semoga banyak lagi anak2 muda ikut contoh isa isarb..

  3. Isa Isarb punya style macam Ytber yg famous tu MR BEAST…. Selalu buat giveaway, menjadi kegemaran orang ramai…. Dan i punya pulak, macam TOP 5,tapi lebih kepada western style.. Apa pun, berharap Top 5 dan semua yg membuat YTboleh kekal menjadi kegemaran orang ramai…. ALL The BEST

    1. @Patrick 🅥 betullah..aku dh tgk facts kenapa mr beast boleh keliarkan duit berjuta2 and boleh mraih viewers yg byk..facts2 dia sama cam isa isarb

    2. Mr Beast kaya giler sial..credit card no limit..pastu klu stakat give away dkt org dlm 100 200 ribu dolar tu cm RM200 Ringgit Malaysia je bg die..yg buat org ramai lg suke die ni sbb die byk bg sumbangan dkt org..atm free,,bank free,,kereta free..pastu borong brg satu pasaraya utk bg dkt bdn2 kebajikan..perghhhh….!!!!! #PADUBEB..!!!! 👍👍👍👍👍

    3. Kalau dia tiru pun takde masalah kot kalau die tak tau nk buat duit dri utube dia blaja la dri org lsin tak salah kot dripada org yg malas nk buat ape dok melepakkkk je duit tanak lak blaja buat ni aku pesan kat aku jugak☺

    1. Orang melayu ni macam serius betul dalam sesuatu hal 😂 orang indo selalu ajak bergurau 😃 takpelah kecamlah saye 😁 tak kesah

  4. Saye suka tengok video isa isarb sebab dalam video dia ade part yang beri motivasi untuk saye terus berjaya dalam hidup seperti dia sekarang. Saya harap satu hari nanti saye dpat berjaya seperti isa isarb. Insyaallah… Amin…..

  5. Kenape saye minat Isa isarb ialah kerana dia seorang YouTuber baik kepada rakan rakannya Dan pernah menolong Malaysia dalam menangani wabak covid 19 .Channel ISA ISARB memang best .

  6. Isa iSARB dapat dijadikan inspirasi kpd org ramai 🤗.. Bila kita tak terlalu sayangkan duit dgn memberi kpd org lain, Allah akan beri rezeki yg melimpah ruah kpd kita 😊

  7. Kalau nk dibandingkan.. bukan isa je.. ust ebit lew pun bnyak menderma and tlg org susah.. yang btul2 susah xde rumah ust ebit lew sewakan rumah bru , beli motor beli brang dpur and smua kelegkapan.. katil dll.. cuma beza dia yang ni jenis ust2 sikit.. maybe kurang tahu psl editing and psl youtube..

    Act isa/ebitlew masing2 buat content yang menggunakan duit.. cuma beza dia ust ebit lew xletak title Habiskan RM10,000 untuk org susah xde.. dia just letak title mcm sabar, nelayan, air mata, .. and takde edit2.. tuje beza .

    Yang lgi pelik. Ada je golongan manusia yang kecam ust ebit lew ni.. si isa isarb ni tak pernah pula sy tgk kena kecam ng netizen.. kena kecam pun haritu sb dia bg duit kt istana tuje.. kenapa ek? 🤣

    Saya ak sebelah kan sesiapa.. Semua tu hnya allah je tahu keikhlasan hati mereka. And kita doakan jela diorang sentiasa dimurahkan rezeki and terus berbagi.. Sekian.. ❤️❤️❤️

  8. Saya suka Isa Isarb kerana :-

    – Seorang yang humble
    – Suka memberi
    – Content menarik

    😇

  9. Bismillah,

    Kalau kita nk berjaya perlu berusaha sampai kita dpt benda yang kita mahu dan jgn cepat mengalah walau apapun yang terjadi dan kalau kita nk berjaya jgn tinggal solat kerana solat tiang agama, menghormati ibu bapa jgn berasa menyesal kalau mereka tiada di dunia ni, perlu banyak bersedekah untuk berjaya, jgn dengki dengan kejayaan orang lain.saya harap awak berjaya dunia dan akhirat. sihat walafiat selalu.semoga mendapat subscribe macam youtuber terkenal.SAYA BERHARAP SANGAT UNTUK MENANG GIVEAWAY INI.HARAP MEMBRI PELUANG UNTUK SAYA MENANG. AMIN AMIN YAA RABB

    Berkerja keraslah sehingga barang mahal kelihatan murah

    Itu sahaja daripada saya.harap saya menang❤️

    Semoga sihat selalu diberikan rezeki yang melimpah ruah❤️❤️
    #kitabaikramaisayang

  10. Apa yang saya dapat ialah, kalau nk berjaya jangan sorang sorang, jangan pentingkan diri, ajak kawan or keluarga kita bangkit sama sama

  11. Semoga rezeki @isaisarb mengalir seperti air selalu ,aminn…bukn senang nk sampi tahap mcm nie ,terbaik anak muda

  12. Aku suka dia ni sebab bergerak berkumpulan. And aku dengan team aku Iaitu @Lestaribrothers tengah cuba untuk mengikuti langkah dia ni. Doa kan Kami boleh pergi jauh beramai ramai.

  13. Isa..ini kelebihan yang allah bg dan kau gunakan dengan jalan kebaikan..apa yang penting hati yang baik..buat yang baik..dapat yang baik..terbaik bro..kelia2👍👍👍

  14. Alhamdulillah rezeki dia… Semoga youtuber lain pun berjaya macam dia. Yang penting content mesti berkualiti dan tidak bercanggah dengan agama kita

  15. For someone yang value those youtubers based on how much they generate in return, yahh he might be the one. Yes at the end of the day dia ada lah tolong orang. Tapi semua content mesti libatkan duit. Nahhh we actually need more youtuber like Mat Lufti. All the content and messages packed with the reasonings. Tak perlu libatkan duit untuk tarik orang untuk tengok. Educated orientation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *