5 PENAMPAKAN HANTU Paling SERAM Di Malaysia [Part3/Terkini2021]

Video Viral
Spread the love

Klik Disini Rahsia Buat Duit RM200K Santai Dari Rumah!

Klik Disini Rahsia Jutawan Automatik Ledak RM3000 Sehari!

73 thoughts on “5 PENAMPAKAN HANTU Paling SERAM Di Malaysia [Part3/Terkini2021]

  1. ⚠️⚠️Amaran…JIKA HATI TIDAK KENTAL…LIHAT VIDEO PADA BRIGHTNESS dan VOLUME yang rendah
    Jom komen..PENAMPAKAN Manakah Paling SERAM?
    ⚠️Dan ceritakan Pengalaman Anda Sekiranya Pernah Diganggu😨

    1. Bang perlu ke letak sounds ngan gambar hantu😭😭😭😭

  2. Smoga Kalian Smua diberikan kesihatan yang penuh Aamin InshaAllah, sama2 kita berdoa covid-19 nnti lenyap d negara kita.. And jgn lupa doakan perjuangan harimau Malaya jumaat nnti. Aamin

  3. bagi saya..Yang Yana Strawberry tu SERAM😰, Boleh Nampak Mata dan Mulut Hantu tu…Kesian Yana..Harap Dijauhi Makhluk2 tk baik ni

    1. @Aura gaming x mcm ni….pompuan tu santau yana tu sbb yana tu followback bf dy kt ig….so pompuan tu jeles santau la

    2. @CHANNEL IQMAL uish doa elok elok la,doa die dapat kesedaran ke,ni doa orang lain masuk neraka,

  4. Teringat zaman2 sekolah dulu zaman obses dgn cerita2 mistik. Sy pernah cuba buat aktiviti paranormal dgn kwn2 pergi ke rumah banglo yang lama dan usang. Kebetulan rumah ni tepi kubur orang dulu2. Memang seram giler walaupun pergi siang hari.

    1. @HanifZainal Oficialmail walaupun siang hari..jika entiti ingin wujud maka dia akan wujud.sebenarnya bnda ni tak mngira waktu dia nak muncul.

    1. Aq pernah gi sana dgn family aq wktu kecil bila balik rumah ibu aq kena kacau lepastu kitorang pun pegi lah berbubat seram doh

  5. Alhamdulillah,sape yg baca ni moga stay safe at home

  6. Cadangan: 5 pantai tercantik di Malaysia

    Hantu kak limah pun nak beraya sian die but it’s scary lah… 😵

  7. Lembaga ape yg tak pernah hilang bila kita baca apa pun, buat mcam mana pun dia takkan hilang… Kecuali Tuhan yg boleh buat semua tu..

  8. Mahkluk ni mmg sllu ad dkeliling kita.allah yg ciptakan mereka..jd jgn pelik bila mereka ad di samping kita..Klu takut baca je doa ni(LAILLAHAILLA ANTA SUBAHANAKA INKUNTUM MINAZZOLIMIN)Amin..klu dekat hutan lg benda tu bnyk😊hari2 boleh tngok..

  9. Sumpah ayah aku baru tahu dia bomba jadi dia ada yang kemalangan nampak budak masa ahli bomba lain tahu masa tu ayah aku tak pergi balai bomba sebab demam selepas balik kes😱

  10. Jom kita istqomah ⤵️

    ✨SELAWAT 1000x (sehari) Lagi banyak lagi bagus

    ✨ISTIGHFAR 100x (sehari) Lagi banyak lagi bagus

    ✨ Baca surah As-Sajdah & Al Mulk setiap malam (sblm tido)

    ✨ Baca 10 ayat awal & akhir surah Al Kahfi setiap pagi(lps subuh) , petang(lps asar) & malam(lps maghrib).. (kalau dpt hafal lagi bagus)..

    Xmmpu buat semua, jangan tggal semua…
    Buat sekadar yg mmpu je, sikit xpe(selawat/ISTIGHFAR) yg penting istiqomah…bila dh istqomah buat, in shaa Allah blh tambh bgi bnyak lgi..

  11. Bunyi paling misteri:
    Bunyi kentut sebab takda sesiapa nak mengaku.misteri….

  12. 4:03 Even in Korea, these pictures of psychics and ghosts are very popular and there is a lot of talk.
    First of all, there are many different sayings about ghosts, and there are many interpretations. Different cultures have different types of ghosts, and the things that are mistaken for ghosts are different.
    I wonder what it is like in Malaysia.
    I have a question, I’m trying to present trendy clothes in Korea to my Malaysian friends. Are Korean clothes and things known in Malaysia?

    1. I think korean clothes are known to the kpop and kdrama fans only because they’re obsessed with the culture.. but if you’re talking about majority.. then I’ll say no. Because malaysia is located on the equator line.. therefore the country doesnt have snow nor winter like korea.. instead we prefer casual clothes such as short sleeves shirt..

    2. @EvoiD. depends on whom you’re trying to show. if your friends are muslim, probably it would be better to show them trendy clothes that are not revealing( no shorts or singlet type of clothing for men and any short skirt or short dresses for girls. for non muslim, your should probably be fine.

    3. @Sclade Night i mean, our country isn’t a place that is suitable for korea’s types of clothes . As you probably know, most of the time in korea, is freezing outside so they need to wear thick clothes such as long sleeves, thick jacket and much more. In malaysia, we tend to wear thin clothes(in this context, its not about revealing the skin but its about the thickness of the clothes). Why thin clothes you ask? As i said, our country is located on the equator line, that means our country only experienced 2 seasons which is wet and dry.. no extreme tempature like korea.. so there is no needs for us to wear clothes similar like them(in this context im referring “us” as the majority of the malaysians).. but it’s not a big deal if you’re a fan of korea’s culture or their style. You can always wear them.

    4. @EvoiD. Ya true. idk what kind of clothes the Koreans wears, thats why I just gave the general guideline. But yeah, some korean fans or culture enthusiast would loves to sees or wear them if they were given the chance

  13. Ada sekali aku pergi Kat sekolah aku pads waktu malam, masa tu aku je masuk ikut Jalan belakang nak ambik kertas ujian aku Kat tingkat atas. Waktu tu pukul 11, mak bapak aku keluar. So aku duduk sorang ah. Aku packing pastu keluar pergi sekolah, lagipun sekolah aku dekat Kat umah. Aku masuk pastu aku Cuba elak pakcik jaga. Then aku terus naik tingkat paling atas nak amik kertas tuh. Lepas je amik, satu blok tu blackout, aku terus terkencing sikit waktu tu. Aku beranikan diri untuk turun, tapi. Aku tak jumpa tangga, aku punyalah mengelupuh sampai waktu tu aku nak terjun dari blok tu. Aku cubalah pergi ke hujung blok untuk jumpa tangga, tapi aku rasa Makin jauh Dan makin panjang. Aku tengok jam fon aku dah pukul 11.49, aku tak cukup masa, kalo aku tunggu lama2, nanti pukul 12, lagilah. Tetiba aku jumpa acik jaga tu Kat atas ni, aku pelik sebab aku tak perasan pun Ada orang naik. So aku Kata yang aku tersesat Kat sini. Dia bawa aku turun ah, aku Lega Gila dho. Pastu, bila otw Kat tangga tu, aku bau harum dho. Macam- bau bunga… Then aku diam ah sebab tak elok tegur2 kalo macam- tu. Pastu bila aku pandang Kaki acik jaga tu, tak sentuh lantai. Aku mulalah nak nangis, then aku Cuba tak tengok muka dia. Bila dah sampai bawah, aku Kata terima kasih Kat acik tu pastu aku terus lari. Aku sempat pandang belakang, acik jaga tu takda tangan, muka dia berdarah pastu macam Ada besu panjang tercucuk Kat belakang dia. Aku lari pastu sampai rumah, aku kunci pintu. Aku tengok Kat luar, aku nampak dia, aku terus cover ngan selimut pastu Tido.

    Memang gila ah waktu tu, lain Kali kalo korang nak masuk sekolah ke apa, baca DOA dulu. Masa tu aku form 1,

  14. aku rasa kan,yang PALING SERAM setakat ni terhadap hidup aku ialah soalan peperiksaan matematik

Comments are closed.