5 KERETA YOUTUBER TERMAHAL Di Malaysia Yang Ramai Tak Sangka Part 2 (Terkini2021)

Video Viral
Spread the love

Klik Disini Rahsia Buat Duit RM200K Santai Dari Rumah!

Klik Disini Rahsia Jutawan Automatik Ledak RM3000 Sehari!

57 thoughts on “5 KERETA YOUTUBER TERMAHAL Di Malaysia Yang Ramai Tak Sangka Part 2 (Terkini2021)

    1. Nak tanya aliff dgn bella yg pelakon tu lain ekk dgn aliff n bella youtuber😅asal nama sama ekk

  1. Bertuahnya hidup mereka jadi youtuber berjaya mampu beli apa saja melalui pencapaian mereka. Rezeki mereka. Impian nak bahagiakan orang tua & keluarga. Semoga sy juga dimurahkan rezeki seperti air yang mengalir. Amin

  2. Saya minat dengan Mr Kokom sebab kandungan video yang menarik diselit dengan nasihat dan pengajaran yg selari dalam kehidupan harian kita. Selalu layan video pendek yg dibuat, mengandungi pelbagai mesej dakwah, sentap dan banyak lagi. Kereta Mercedez yg dipakai oleh Kokom tu, teringin memiliki kereta mewah hasil titik peluh kita sndiri dan blh pakai bawa family, rakan-rakan.

    1. tahniah..anda menang giveaway RM100 Dari Admin…sila DM instagram @Top5malaysia untuk tuntutan hadiah

  3. Saya suka mr.kokom video content dia banyak pengajaran2 untuk kita sedar..kereta impian saya audi rs6 avant abt v8 limited edition

  4. dalam byk2 youtuber2 dalam ni aku suka isa isarb sbb dia punya content mg best2 dalam buat content dia ade bersedekah

    1. Yg paling best dia tolong mangsa banjir tu setengah juta duit dia dia sumbang

  5. Kereta idaman saya ialah Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder sebab bentuk yang sangat cantik , kelajuan dan sistem canggih yang ada di kereta tersebut❤️❤️❤️.

    Youtuber yang saya minat ialah TOP 5 MALAYSIA dan Faktaw Channel kerana mereka banyak memberi ilmu yang saya tidak tau selama ini dan cara penyampaian dan fakta yang menarik! Secara tidak langsung dapat menambah ilmu saya… 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️.

    Dan juga

    Alieff Irfan kerana
    1) video yang berkualiti dan terhibur
    2)Reaction dia dengan Bella yang kelakar dan terhibur.!
    3) Drama pendek dan pickupline yang lawak dan menarik!

    Saya nak menang RM100 tu😄.

  6. Cadangan: 5 kolam/air tejun paling dangerous di Malaysia

    💜💜💜💜💜💜💜

  7. Saya minat kerete audi A5. youtube yang sya minat ISA ISARB
    1.dia suka bersedekah
    2.menghasilkan content yang best

    1. Bro hebat bab it, kena msuk nie top 5 kereta youtuber it (gadget), support youtuber Malaysia guys, jgn skip iklan diorg hahaha👍🏻😆

  8. Saya suka Isa isarb sebab dia baik do selalu bagi sedekah kat orang bagi hadiah kereta kat staff memang baik Isa isarb ni❤️❤️

    1. @Are Gee Gee orang yang xde popularity and x mampu nak membantu rase iri ke tu wkwkwk bodoh

  9. yes sy paling minat kereta isa isarb,
    1. dia suka buat content yang menarik dan memupuk nilai2 murdi dan kesabaran di setiap video dye

  10. Saye minat ISA isarb sbb video Yang dia buat semua menarik pastu gune duit Yang sangat banyak

  11. YouTuber paling best isa isarb SBB dia byk membantu org2 yg memerlukan..Apa guna kereta mewah klu kedekut..huhu

    1. Mne kau tau youtuber lain tak sedekah?😂ade je sedekah tpi tak record😝

Comments are closed.