5 Artis Malaysia Merupakan Anak DATO/TanSri Yg RAMAI Tk Tahu

Video Viral
Spread the love

Klik Disini Rahsia Buat Duit RM200K Santai Dari Rumah!

Klik Disini Rahsia Jutawan Automatik Ledak RM3000 Sehari!

51 thoughts on “5 Artis Malaysia Merupakan Anak DATO/TanSri Yg RAMAI Tk Tahu

  1. Pengajaran yang saya dapat dari video ini ialah usaha tangga kejayaan tiada hasil yang datang bergolek jika kita tiada usaha , tiada yang mustahil bahawa sekiranya kita berusaha pasti kita akan jua menuju ke puncak kejayaan , saya sangat suka dengan isi video dalam channel ini kerana dapat memberi inspirasi kepada saya untuk semaikan konteks “Usaha” dalam diri kita sendiri ..😍

  2. Top 5….telah membuktikan kepada kita, yg ingin menjadi seseorang pelakon bukan la di hadkan kepada orang orang tertentu sahaja….syabas top 5… teruskan dgn pelbagai siaran…

  3. Alhamdulillah dapat tahu latar belakang keluarga artis-artis di Malaysia. Terima kasih, admin.

  4. Apa yang saya dpt dari video ni ialah kita mestilah sentiasa bersyukur kpd Allah kerana diberikan ibubapa yang berjaya didunia, dengan itu kita mestilah berusaha supaya kita dpt menjadi seperti mereka serta tidak mengharapkan mereka 100% untuk memenuhi keperluan kita… kerana org yg berusaha dia akan berjaya

  5. They don’t live with the title of “anak dato/ tan Sri , etc”. They work hard to achieve what they dream of and stay humble. They motivate others to give our best in pursuit a dream.

    1. @Metal Morphine taip melayu jela tkyh susah susah nk taip jawi tpi ckp bnda buruk igt org tkleh baca ke

    2. aku pun hampir jadi anak vip boyfriend mak aku sebab mak i single mom first she boyfriend datuk ada restoran tapi kedekut second datuk penyokong kerajaan terdahulu tapi tak jadi third vip from indonesia but him pass away

  6. Assalamualaikum, perkenalkan sy dari Indonesia. saya selalu bangga dengan orang-orang yang kaya raya tapi tak sombong, tak memanfaatkan nama besar keluarga nya untuk sukses. Tetap mau berusaha. Dari dulu sy memang suka dengan pelakon dari Malaysia cantek-cantek, ngomong pun lemah lembut🥰😍

  7. Paling kagum dgn mizz nina…mizz nina dan noh hujan bole berhijrah ke arah Allah dgn hampir sempurna…kita ni ,masih sambil lewa,ya allah,nikmat apa lg kami dustakan…huhuhuhu

    1. kannnn jarang billionaire nak kasi anak dia kahwin dgn orang biasa, terbaik lah Tan Sri Azman Hashim😍😭

    2. Bagus semua tak harapkan nama org tua utk berjaya…masing2 bina kerjaya dgn usaha sendiri👍👍👍

  8. Wooww..semua 5 artis malaysia anak Dato di malaysia memang terbaik kerana berdiri di kaki sendiri,membina karier masing² tanpa mengharapkan bantuan ibu bapa yang punya karier sebagai seorang Dato dan Tan Sri..memang terbaik😊👍🏻👍🏻

  9. Terkejut giler aku bila tahu Miss Nina ni anak salah seorang org terkaya di Malaysia ni…respect giler dgn Miss nina kerana tidak bergantung kpd Ayahnya utk menaikan nama dalam industr muzik Malaysia..

    1. So true. All i can remember, he gave such meaningful advice in ums graduation day❤️

  10. Sumanya mmg terbaek, humble kena sgt dgn indentiti.moga anak2 jaga nama.baek kluarga terutama mak bapa yer…tk suma org bertuah mcm anda…nice video..upload more…

  11. Siapa sangka di sebalik sifat humble sebagai artis yg bermula dari bawah mempunyai latar belakang yang hebat… Artis lain dalam industri patut mencontohi mereka…Tahniah!!!

  12. cikgu sekolah be like: “saya tak kesah bapak awak menteri ke perdana menteri ke asalkan keje sekolah siap”

    me:😕😌

    1. Cikgu tu berani ckp mcm tu sbb dia tau yg dia ajar tu semua bkn anak menteri. Kalau mmg btl ada salah sorang anak murid dia tu anak menteri, mmg tak berani nya cikgu tu nk sound mcm tu hahaha.

  13. SEMUA MANUSIA HAMBA ALLAH. *** GELARAN & KEKAYAAN JADI UJIAN SETIAP INSAN. MASING2 BUAT PILIHAN.

Comments are closed.