5 ARTIS Banyak Memberi SUMBANGAN Sewaktu Covid-19 Yg Ramai Tk Tahu

Video Viral
Spread the love

Klik Disini Rahsia Buat Duit RM200K Santai Dari Rumah!

Klik Disini Rahsia Jutawan Automatik Ledak RM3000 Sehari!

29 thoughts on “5 ARTIS Banyak Memberi SUMBANGAN Sewaktu Covid-19 Yg Ramai Tk Tahu

  1. Nak Menang Giveaway?! Ada Peraturan BARU!!!💵Komen Pendapat Korang Tentang Video ni!!😍 Komen Paling Menarik Akan Dipilih Sebagai Pemenang☺️..Tekan Like , Subscribe Dan Butang loceng 🔥👍🏻

    1. Terbaik…hanya Allah saja yg boleh balas budi baik kalian semua yg memberi sumbangan kepada org2 atau warga yg memerlukan disaat susah…yg Man Raja lawak mmg salute la bro sanggup jual harta demi membantu org2 yg susah…semoga kalian dipanjangkan umur Dan dimurahkan rezeki…Aminn…

    2. Semoga semua yg telah membantu orang² yg susa masa pkp ini mura rezeki dan sihat selalu…amin

    3. In my opinion, this is the example of people that use their popularity and money in a great situation. Mereka tolong org sehingga sanggup mengeluarkan wang yg they have and some of them sampai menjual brg2 yg mereka ada to help the people yg memerlukan. As for me , i would be very thankful to those people yg mcm them because not all of the people , artist or celebrity can give hand to the people yg memerlukan.

      So guys to show our appreciation towards them, we can help them by staying at home and follow the MCO rules. Jaga jarak masa membeli, balik dri membeli teruslah mandi kalau tdk mau mandi you should wash hands, feet and tukar baju to avoid the covid-19 , pastu pkailah mask klu ada.

      #TOP5MALAYSIA

    4. Para bemberi madahan di berkahi d rahmati.. Aminnnnn. Mudah segala urusan mahupun penerima atau pemberi… Mudamudahan muslimin muslimat d berkahi nur d jauhi civid 19…aminnnn

  2. Top 5 ustaz yang memberi sumbangan sewaktu covid-19.
    Siapa yang setuju sila like kat bawah

  3. Alhamdulillah, semoga semua yg membantu mereka yang terjejas semasa covid19 ni akan dimurahkan rezeki yang luas seperti luasnya lautan. Semoga kita semua diberi peluang sebegini dimasa hadapan. Amin. Semoga admin juga dimurahkan rezeki dan terima kasih untuk video. Kalau boleh admin buat video top 5 usahawan muda yang berjaya di Malaysia (yang tidak diketahui umum)

    1. hidaya salehan artis malaysia berhati mulia semoga kalian sebagai di berkati rezeki kalian lebih dari pada apa yg kalian bantu

  4. Alhamdulillah kerana artis² malaysia baik dan pemurah… semoga semua artis yg memberi sedekah di anugerahkan kesihatan dan rezeki yg melimpah ruah lg… ..
    Buat lah.. 5 drama paling digemari rakyat malaysia

  5. Alhamdulillah……bersyukur sangat kita ada artis seperti mereka kerana mempunyai sifat berperikemanusiaan dengan murah hati berkongsi rezeki yg mereka ada. Mereka juga seharusnya digelar frontliner negara dan juga mereka yg terlibat diluar sana yg turut menghulurkan sumbangan kepada yg memerlukan
    #salute

    Done like
    Done subscribe
    Done comment

  6. Artis juga manusia, Mereka juga ada Hati, xsampai Hati Mereka melihat kesengsaraan Rakyat Malaysia
    Semoga Allah membalas Jasa mereka.

    1. Nitezin complain terus bersedekah haha..hari tu mintak bantuan khas..hahaha

  7. Alhamdulillah , Semoga Para Penderma Selalu Diberkati , Dipermudahkan segala urusan , Diberi Kesehataan , Murah Rezeki dan Berjaya dalam Apa jua bidang yg diceburi , Allah akan membalas jasa baik kalian semua… Aamiin Ya Rabbal Alamiin…👍👍😍

  8. Pendapat saya tntg vid ni ialah rezeki tidak pernah tersalah alamat,contohnya man raja lawak,beliau sememangnya layak memenangi juara MLM…..dengan semangat yg beliau tunjukkan dari duduk di bawah sehingga telah menjadi bualan media massa telah membuatkan diri saya terinspirasi dengan beliau….

  9. dah tekan loceng, subscribe, dan like. pada pendapat saya , semua orang perlu memainkan peranan penting dalam membantu orang-orang yang dalam kesusahan.Para netizen juga tidak boleh menganggap yang semua artis ini kedekut dan mahukan bantuan daripada kerajaan, kerana setiap orang ada cara mereka membantu orang yang dalam kesusahan , tidak semestinya di lakukan dikhalayak ramai. Oleh itu, kita sebagai rakyat malaysia perlu saling bantu-membantu untuk mengatasi wabak covid19 ini agar negara kembali aman dan damai.

  10. Alhamdulillah semoga artis² yg banyak menyumbang ni mendpt rezeki yg melimpah ruah selepas ini dan semoga mereka dpt pahala yg melimpah ruah

  11. For me T5M ni the best flat form untuk kita menaikkan martabat anju, sebab dahulunya dicaci dikeji, tapi sekarang dia yang paling banyak tolong orang2 dekat luar sana.. Artis pandai cakap, tapi buat takde.. Anju ni lain dari lain.. Srs talk dia ni sumpah baik.. Goodjob T5M

  12. Pengajaran yang saya pelajari dari video adalah. Terimalah walau 1 perubahan dan kebaikan. Jadikan teladan dan pengajaran diatas setiap kekurangan.

  13. bila perhatikan balik, mmg betul la.. waktu ni bru kt bleh nmpk spe yg betul2 jujur ikhlas hati nyer.. contoh mcm vivi yusof, sblm ni sy pndg tinggi dkt dia tp lps ujian kecil yg tuhan duga ni, trus nmpk mcmne hati budi pekerti org tu.. hmm.. sy doakan smga allah swt luaskan lg rezeki mereka semua utk membantu org yg memerlukan.. aminn..

  14. Tahniah…kpd artis2 yg sama2 bersedqah. Semoga Allah berkati rezki anda smua

  15. Assalamualaikum komen yg dpt saya kongsikan ialah jika seseorang itu mampu untuk memberi sumbangan berilah kerana jika banyak kite mamberi,lebih banyak rezeki yg Allah SWT akan memberi kepada kita.Dunia pon nk dekat kiamat,kita mestilah banyak membuat kebaikan seperti mereka yg tersenarai di atas.Jika kita hendak menghulurkan bantuan seperti 5 orang di atas,kita jgnlah lupa akan diri sendiri jika mampu hulurkan ,jika tidak, hulurlah sedikit pon yg mampu anda tolong,tetapi jgnlah kita sombong tak nak menghulur sesen pon untuk kebaikan di dunia dan juga akhirat.sekian.

    done subscribe
    done like
    done share

  16. Saya bukan islam tapi saya harap doa saya ini dimakbulkan. semoga Allah merahmati, bukan sahaja 5 artis dalam video tersebut tetapi SEMUA yang menyumbang dengan seikhlas hati. Semoga Allah meluaskan lagi pintu rezeki buat mereka, agar mereka terus dapat menyumbang bukan sahaja dalam wang ringgit, tapi juga dalam bentuk physical support & moral support. Amin. Yg setuju komen “Amin”

  17. Assalamualaikum admin.. Alhamdulillah sepanjang musim covid-19 ini memang bnyk insan yg menghulurkan bantuan kpd insan yg berhak memerlukan..thanks uolls kerana bersusah payah dlm menyalurkan bantuan hingga ke seluruh negara…semoga anda semua dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu…Amiinn…

    Done like
    Done subscribe
    Done komen

    Cadangan kpd admin
    5 games online paling popular ketika pkp dilaksanakan

  18. Alhamdulillah semoga allah murah kan rezeki korang semua.. harap2 video ini dapat menbuka mata2 para jutawan2 di luar sana..harap vidio ini dpt menberi taulaudan kepada juwawan di luar sana.. kita satu malaysia.. dan terima kasih juga kepada pm kita yg bnyak menberi bantu kepada rakyat.. terima kasih kepada para artis yg terlibat you all the best… semoga allah yg manpu menbalas kan jasa anda semua.. semoga panjang umur dan murah rezeki.. aminn

Comments are closed.