3 SIMPLE STEP UNTUK BUAT DUIT WALAUPUN MASIH BERSEKOLAH

Buat Duit Dari Rumah
Spread the love

Download Rahsia Budak Kilang Buat Duit Dari Rumah RM500/Hari!

5 Cara Buat Duit Dari Rumah Yang Paling Lumayan

1. Buat Duit Dari Rumah Dengan Pengajaran dan Latihan

Ini adalah cara nombor satu saya, dan saya melakukan ini sejak 5 tahun yang lalu. Ini adalah sesuatu yang hampir dilakukan oleh setiap universiti besar (mengikuti kelas mereka dalam talian) kerana kejayaan besar yang mereka lihat dari University of Phoenix yang memberikan nada untuk pendidikan dalam talian. Lebih mudah sekarang daripada sebelumnya untuk syarikat dan usahawan melancarkan sekolah dalam talian, dan rakan baik saya Marie Forleo adalah contoh utama dengan kejayaan mega, B-School.

2. Buat Duit Dari Rumah Dengan Menawarkan Perkhidmatan

Menyediakan perkhidmatan mungkin merupakan cara termudah untuk memulakannya, anda tidak memerlukan pelaburan untuk meneruskannya. Editor podcast saya Ian Robinson membantu pencipta podcast mengedit rancangan mereka untuk meningkatkan nilai pengeluaran. Terdapat banyak cara yang berbeza untuk menyediakan perkhidmatan dan ini hanya untuk menyedari di mana bakat anda terletak dan penyelesaian apa yang dapat anda berikan untuk orang lain.

3. Buat Duit Dari Rumah Dengan Membuat dan Menjual Produk

Sekiranya anda mempunyai kepakaran dalam APA SAJA maka anda boleh memasukkannya ke dalam buku, kursus, perisian, program audio, DVD, dan sebagainya. Kaedah terbaik untuk mengeluarkan dan menjual produk ini adalah dengan webinar.

4. Buat Duit Dari Rumah Dengan Laman Keahlian dan Program Kesinambungan

Juara lain yang sangat saya hargai di arena ini ialah Ramit Sethi. Dia mempunyai program kesinambungan yang luar biasa (Ramit’s Brain Trust) dan setiap bulan memberikan maklumat yang berguna dan spesifik untuk komuniti yang bersemangat. Komuniti berkembang dari arahannya yang bijak dan membayarnya setiap bulan untuk terus mendapat akses ke komuniti dan sumber daya. Keindahan model ini adalah anda menjual sesuatu sekali dan dibayar setiap bulan untuknya.

5. Buat Duit Dengan Pemasaran Gabungan

Nick Reese telah melakukan pekerjaan yang luar biasa dalam membina laman web, mengembangkan kandungan yang dapat dicari yang luar biasa dan menjual produk orang lain di laman webnya. Dia mendapat komisen untuk setiap penjualan atau petunjuk yang dihantarnya ke syarikat. Oleh itu, dia tidak perlu membuat produk sendiri untuk membina perniagaannya (sejak itu dia bercabang ke bidang lain yang dapat kamu periksa di laman barunya). Pat Flynn juga melakukan pekerjaan yang luar biasa dalam hal ini dan dia sebenarnya menunjukkan berapa banyak yang dia hasilkan setiap bulan dari ahli gabungannya di sini.

Download Rahsia Budak Kilang Buat Duit Dari Rumah RM500/Hari!

 

47 thoughts on “3 SIMPLE STEP UNTUK BUAT DUIT WALAUPUN MASIH BERSEKOLAH

  1. Tak terfikir pulak nak jual baju 😅 byk sgt lah baju dlm almari yg dh x muat. Thx kak dijah 😉

    1. nak jual online tapi tak pandai , pastu belum ada acc bank yg boleh online transfer so pening

    1. Kena tanya je.. sbb macam saya masa umur 13 pernah kerja sebagai shampoo girl dekat saloon dapat la jugak rm15 sehari.

  2. Teringin nk ikut smua tips tu, tpi semua x bleh 😂
    1)Parents x bgi keje
    2)pkaian i smua akn bgi adik ii, x pun sedekah kt orng yg mmrlukan
    3)i sulung, so bila buat smua bnda, x leh brkira.. Kna jadi cntoh utk adik ii

  3. ni yang aku cari selama 5 tahun sekolah tapi akhirnya menghabiskan duit dekat buku buku yg comel dan pelbagai jenis berus lukisan

  4. Bgus ija ni. Independent n one day sis doakan adik berjaya dgn cemerlang Di dunia Dan akhirat.Aaminn

    1. kerja masa cuti sekolah , kerja masa sekolah yes tidak digalakkan nanti hilang focus sebab penat

  5. Klau x nk keje kumpul je duit,klau mak ko bgi 5 ringgit ko guna lh 2 ringgit gi sklh baki tu ade 3 ringgit klau ko kumpul Sampai akhir sklh dh blh smpi 100 ringgit kot

    1. @Lycheer aku skarang ni pkai iphone xr., tp aku masa tu nk beli yg xs max tpi beteri tahan xr jd aku pon beli lh xr aku nk buat main game klau bateri cepat hbis xsyok lh nk main

    2. @Lycheer aku pilih xr yg xr tu newset klau aku pilih ip 11 tuh yg secondhand harga lebih kurang je xr newset dngn iphone 11 secondhand😅

  6. Baru prsn video ni hehe btw good tips sis🌸 btw i nk bgitau lgi stu tips you guys yg masih sklh tu kan ha cer try main kutu duit..kutu duit ni mcm menabung tau tpi main ramai2 dgn kawan ikut giliran..bila kena turn kita tu pergh nikmat weyh dpt duitt😂❣️

  7. Masalah aku ni
    1. Keje tu bukan apa, aku jual air tin je petang ii naik basikal, tapi org yg nk beli tu suka sgt mintak murah walaupun aku jual singgit je 😑
    2. Mak aku tak bagi jual baju 🤣
    3. Tunggal 🤧

Comments are closed.